Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Sursa Liniara pe care am construit-o pentru mixer audio analogic BEHRINGER QX2442

Postări Recomandate

Da, bine ca s-a rezolvat. Multumesc tuturor pentru ajutor. Multa sănătate va doresc!

Cand ați spus Dvs de 100nF mi-a picat fisa ca unele mase sunt digitale unele analogice...un ochi pe schema a confirmat totul. Ati avut dreptate....asta e tot ce avea nevoie

...un mkp de 100nF. :))) Foarte mult zgomot pe masa digitala, ma rog, e normal, nu era de mirare. Cand o intalnea pe cea analogica prin carcasa, saracele op-amp.uri nu aveau nicio șansă. De aceea si tensiunile o luau razna.

A fost ok si smps-ul lor..sincer...m.a servit 10 ani cu 3 recapari. Era simpla, super clasica...foarte mica au facut-o insa, super super inghesuit, de aceea era si fiarta non stop. Stabilizatoarele din secundar cele pozitive prinse la carcasa direct, fara radiator, pe cel negativ au pus unul minuscul...si la mosfetul din primar - l.au tras intr.un izolator din acela "ciorap", de cauciuc, si l.au pus cu o clema metalica tot la carcasa. Asta nu mi.a placut deloc....toata izolatia fata de faza o guma amărâtă, subțire. Si mosfet.ul era non stop fiert. Va dati seama ca aia s-a copt in primul an deja, poate si mai repede. Nu se face asa ceva....zic eu.

Numai bine!

Editat de GeekTM88
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări