GeekTM88 Postat Septembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2023 (editat) Da, bine ca s-a rezolvat. Multumesc tuturor pentru ajutor. Multa sănătate va doresc! Cand ați spus Dvs de 100nF mi-a picat fisa ca unele mase sunt digitale unele analogice...un ochi pe schema a confirmat totul. Ati avut dreptate....asta e tot ce avea nevoie ...un mkp de 100nF. :))) Foarte mult zgomot pe masa digitala, ma rog, e normal, nu era de mirare. Cand o intalnea pe cea analogica prin carcasa, saracele op-amp.uri nu aveau nicio șansă. De aceea si tensiunile o luau razna. A fost ok si smps-ul lor..sincer...m.a servit 10 ani cu 3 recapari. Era simpla, super clasica...foarte mica au facut-o insa, super super inghesuit, de aceea era si fiarta non stop. Stabilizatoarele din secundar cele pozitive prinse la carcasa direct, fara radiator, pe cel negativ au pus unul minuscul...si la mosfetul din primar - l.au tras intr.un izolator din acela "ciorap", de cauciuc, si l.au pus cu o clema metalica tot la carcasa. Asta nu mi.a placut deloc....toata izolatia fata de faza o guma amărâtă, subțire. Si mosfet.ul era non stop fiert. Va dati seama ca aia s-a copt in primul an deja, poate si mai repede. Nu se face asa ceva....zic eu. Numai bine! Editat Septembrie 10, 2023 de GeekTM88 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Acum 3 minute, GeekTM88 a spus: Da, bine ca s-a rezolvat. Multumesc tuturor pentru ajutor. Multa sănătate va doresc! Suntem bucuroși. Vă dorim, în numele colectivului, multe realizări. Link spre comentariu
GeekTM88 Postat Septembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Si eu, atat Dvs cat si colegilor. O comunitate foarte frumoasă am găsit aici, ma bucur ca m.am inscris! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum