Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vor scoate pacanelele din centrele oraselor?

Ovidanie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

18 hours ago, dumitrumy said:

Si vad ca esti puternic afectat, ai inceput sa ma tutuiesti de parca am facut armata impreuna. Probabil nu erai nici in proiect cand am facut eu armata.

Eu unul nu prea apreciez pozitiv pe cei care consideră facerea armatei ca pe o virtute, o ceva demn de pomenit.

Editat de cloudy
Link spre comentariu

Păi dacă o făceai, probabil erai de altă părere....nu că armata ar fi ceva comparabil cu vreo facultate, ci ca pe o încercare mai dură în viață.Unii nu rezistau bine la ea....

Faci cum faci și trebuie să zgândări pe cineva, de exemplu puteai răspunde imediat după remarca lui @dumitrumy, dar ți-ai amintit acum....nu crezi că e timpul să lași lucrurile să se liniștească ?

Link spre comentariu
Postat (editat)
Acum 26 minute, cloudy a spus:

Eu unul nu prea apreciez pozitiv pe cei care consideră facerea armatei ca pe o virtute, o ceva demn de pomenit.

Dumneata nu apreciezi nimic, permanent ai de comentat și încă la modul necivilizat. Frumos ar fi să ai puțină finețe în exprimare, poți să-ti comunici dezacordul și altfel, mai cu blândețe. Doar suntem parteneri de discuție, nu suntem dușmani.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu
Acum 33 minute, validae a spus:

Păi dacă o făceai, probabil erai de altă părere..

Nu asta este sensul expresiei "nu am facut armata impreuna". Chiar si dumneata esti cu vreo 15 ani mai tanar, probabil nu mai stii sensul initial (sau cel putin din copilaria mea). Era folosita doar de barbati (logic) si incerca sa-i aminteasca interlocutorului ca este o diferenta de varsta intre ei care ar trebui ca modereze un pic avantul ce pare lipsit de respect al celui mai tanar. Si avea cu adevarat sens atunci pt ca viata era mai grea si fiecare an venea cu o acumulare de experienta care ar trebui sa fie evidenta dupa un nr oarecare, sa zicem de la 10 ani in sus. Iar Antemir nu are de unde sa cunoasca sensul, s-a dus in balarii ca de obicei, ca am spus-o ca si cand ar fi o virtute. De unde sa inteleaga care erau timpurile, cerintele societatii, raspunsul pe care trebuia sa-l dea fiecare. Vorbeste de incorporarea din acei ani ca de mersul in concediu sau la un concert: nu am bani sau nu am chef! Deci istoria traita (de mine) este ceva de amuzament in schimb nepotii mei sa invete istoria de acum 5000 de ani a altui popor. Mai se si rasteste la noi, ne da ordine, ne spune ce avem voie sa postam.

.

Link spre comentariu

"Din dragoste"?...Şi vă luați de "flisele" mele!

Nu mă bag în "ciorba sionistă",dar nu pot să nu remarc cum unchiu Sam sprijină aproape necondiționat Israelul şi măcelul de acolo!O fi o chestie să le învățăm istoria la şcoală...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări