Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vor scoate pacanelele din centrele oraselor?

Ovidanie

Postări Recomandate

Acum 9 ore, BRANCA a spus:

Reinventăm roata?Câtă lume mai găteşte în Vest acasă??

Majoritatea cetatenilor.

Dv. ne povestiti povesti spuse de nepot, altii traim mai mult sau mai putin in acel vest! Si e simplu de vazut, urmarind ce cumpara lumea din supermarketuri, se vad produsele puse in cosuri.

Nu mai credeti toate povestile!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 219
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vor rezolva cu păcănelele cum au făcut și cu pensiile speciale....care se vor elimina cam după ce mor babalâcii ce beneficiază din plin de acest ,,drept constituțional,, câștigat cu sudoarea minții lor bolnave.CCR....

Vă dați seama ce interese imense sunt în joc....nu mai zic de șomajul care s-ar determina când toate păsăricile și bodyguarzii ăia vor trebui să se reorienteze spre altceva.Eventual cules de căpșuni...

Link spre comentariu

Trebuie doar sa se reinstruiasca putin pentru ca In privat este nevoie de personal.

Faza cu somajul nu tine.

M-am intalnit ieri cu un fost angajat de al meu. Lucreaza pe tronsonul de autostrada Prahova -Buzau  . Castiga 8000 de lei in mana. Mi-a aratat, pe telefon, in aplicatia de la banca, incasarile de salariu.

Link spre comentariu

Și legătura cu păcănelele este...?

Abia acum mi-a dat seama că scoaterea jocurilor de noroc din centrul orașelor va avea un singur rezultat. Adică știu pe cineva care nu a mai călcat într-o sală de jocuri de la începutul pandemie. Oare chiar a reuși să se lecuiască? Nu, doar că acum cheltuie și mai mulți bani la "păcănelele" online. Cum ar zice un amic: hai că te-a costat o cāc... 200 lei.

Link spre comentariu

Mda, de parca le-ai cunoaste personal... Nu mai intru in asemenea discuții. E usor sa cataloghezi, mai ales cand nu ai toate datele problemei. Parașuta, si cu asta ai rezolvat. 

Acum 2 ore, Stefan a spus:

Și legătura cu păcănelele este...?

Si actorii consacrați joacă la păcănele...cum, nu știi? 

Link spre comentariu

doru3160.Nu cunosc personal "actrițele consacrate",dar era plin,într-o vreme cancanul românesc de Cosoi şi Pestrițu!Una mai deşteaptă ca cealaltă şi mai rapidă de picior!Mă mir că s-a retras muma lor,adică Zăvoranca.Aia "supertalent" național!:rade:

Legătura cu păcănelele?Am dat pe undeva de Călinescu cu nişte aluzii la păcănele şi apoi mi-a sărit în ochi "perla" din Capital...Credeam că e o publicație serioasă...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări