icar Postat Decembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Am iarasi o rugaminte la voi. Nu am avut casetofon/casete, doar magnetofon, deci nu m-a interesat nimic despre casete. Acum a dat boala nostalgiei in mine si mi-am luat un dek si, normal, umblu dupa casete si ...muzica. Nu prea mai face nimeni asa ceva, am vorbit mai sus. Rugamintea mea este sa-mi dati un link ceva, unde pot invata despre castete, tipuri, inregistrare etc. Eu am incercat pe google, dar rezultatul a fost doar vinzare de casete si numai chestii generale, pe care le stiam. Multumiri! Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 6, 2023 Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Unde gasesc sa cumpar o caseta cu banda metal la pret decent ? Imi trebuie doar de teste si incercari Nu ma intereseaza sa fie sigilata atata timp cat banda e ok. Am vazut niste preturi pe olx la casetele astea de trebuie sa vand casa ca sa pot cumpara una. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 @icar, casete noi de calitate nu prea se gasesc (cel putin la preturi decente). Am cumparat acum cativa ani Maxell UR90, crezand ca au legatura cu Maxell fabricate acum 20 - 30 de ani. Fals, nu se compara. Cele mai bune casete pe cate le-am achizitionat au fost de pe forum, TDK, Agfa, BASF, produse acum multi ani. Daca nu le ramane pulberea pe capete si ghidaje, sunt foarte OK. Preventiv le derulez prima data. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum