eos Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Intel za best and fac da rest :)) https://wccftech.com/buyer-receives-new-intel-core-i9-13900k-cpu-from-bestbuy-without-silicon-die/ Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 (editat) Acum 49 minute, eos a spus: Intel za best and fac da rest :)) https://wccftech.com/buyer-receives-new-intel-core-i9-13900k-cpu-from-bestbuy-without-silicon-die/ asta nu are nevoie de siliciu...este un CPU special , pt calculatoare cuantice... Editat Septembrie 20, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 3, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Gata, sosise si placa video https://www.userbenchmark.com/UserRun/64599370 Link spre comentariu
eos Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Ce jocuri bagi? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 3, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Soltaire, candy crash, tetris, scormonit elforum Nu l-am facut pentru jocuri ci pentru ca ala vechi se duse... murise de cald asta vara Apropo, nu exista porcarie mai mare ca monitor de 28 inci la 4k, totul este minuscul si scalarea din windows este jenanta, unele programe tin seama de ea altele nu Link spre comentariu
bmwh548 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Nu stiu ce model de 4070 ai ales, dar alea lungi ar trebui neaparat sustinute pe capat. E pacat de bani sa te trezesti cu ea dauna totala. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 3, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 3, 2023 pare destul de solida Link spre comentariu
bmwh548 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 E plin pe canalele reparatorilor de placi video defecte cu GPU sau cu fisuri finute. Nu discutam de cazul extrem cand se rupe slotul cu totul pentru ca asta se intampla in tranzit daca e placa video montata. Cand ai un cablaj subtirel cu 12 (sau chiar mai multe) straturi suprapuse si care se lasa in timp in zona slotului nu e ideal. Se poate face (sau cumpara) un suport sau se poate improviza ceva cu niste soricei. Gigabyte e printre cei mai injurati producatori la capitolul calitate PCB (cam maleabile si subtirele). Asus si MSI stau mai bine. Desigur, daca placa video e montata vertical cu riser atunci nu mai conteaza ce am scris mai sus. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 3, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 3, 2023 La mine cea mai mare problema e rahatu de coole care are un blackplate de toata jena care tine super tensionata placa de baza, am comandat unu de pe aliexpress mai de calitate care sper sa si vina pana la craciun. Pe procesoarele AMD se monteaza fain dar la 1700 este jale Asta e mizeria https://www.emag.ro/cooler-cpu-endorfy-fortis-5-dual-fan-compatibil-intel-amd-ventilatoare-1-x-fluctus-140mm-1-x-fluctus-l120-ey3a009/pd/DPNSV6MBM/ Link spre comentariu
bmwh548 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Eu am mers pe Arctic Cooling i35, mi s-a parut gandit bine sistemul de prindere. Am injurat de vreo doua ori la montaj pana sa ma prind ca nu trebuie stranse de tot suruburile cu care se prind traversele de backplate, mai intai le fixezi aproximativ, pui radiatorul si pe urma strangi din aproape in aproape. Nu stiu daca ar fi suficient modelul meu pentru un i7, posibil sa fie nevoie de varianta Duo sau ceva similar. Link spre comentariu
eos Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Acum 3 ore, Badman a spus: Soltaire, candy crash, tetris, scormonit elforum Nu l-am facut pentru jocuri ci pentru ca ala vechi se duse... murise de cald asta vara Apropo, nu exista porcarie mai mare ca monitor de 28 inci la 4k, totul este minuscul si scalarea din windows este jenanta, unele programe tin seama de ea altele nu Pacat de placa aia.Mai bine o donezi la vreun gamer ca sta degeaba acolo Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 3, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Aproape ca mi-ai citit gandurile Placile video se folosesc si la altceva decat la jocuri, ironic dar unii isi castiga traiul cu ele folosindu-le la randari 3d de exemplu. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 7, 2023 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 7, 2023 1 oră în urmă, abba a spus: Forumul se ține cu banii mei bă puradel capitalist. Sa-mi zici unde sa-ti trimit factura pentru luna curenta 1 oră în urmă, antemir a spus: Acum 1 oră, abba a spus: Tu de ce nu postezi de pe contul @Mircea ? Tu de ce ești offtopic ? Tu esti Mircea ? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 7, 2023 Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Nicu Alifantis: Piata Romana numarul 9 ... mda, si io am xmp activat si am 32Gb de RAM dar merge relativ ok, e la limita placii de baza. Link spre comentariu
dark_angel Postat Octombrie 8, 2023 Partajează Postat Octombrie 8, 2023 La 07.10.2023 la 12:00, antemir a spus: Unul dintre liderii mondiali producători de FPGA-uri, Xilinx, a devenit parte a AMD de ceva timp. Noile FPGA AMD au un cuvânt de spus acum. Asă că, mai ușor cu pianul pe scări că se dezacordează. Sa imi scrii cand ti-or baga astia FPGA-uri in *** , ca in PC-uri nu o sa vezi prea curand. Daca tot esti asa breaz cauta si vezi ce cifre de afaceri au Intel si AMD, ce volume de actiuni etc etc si apoi te uiti la Xilinx sau alte firme mai mici pe care le achizitioneaza si o fluturi pe aici ca un adevar universal. Cu xilinx lucreaza si Nvidia daca te intereseaza, design-ul unei placi video se "simuleaza" mai intai pe niste fpga-uri imense si infiorator de scumpe pana sa fie trimis la fabrica de cipuri dar asta nu inseamna ca daca scrie AMD pe ele, atunci peste noapte o sa se dubleze pretul actiunilor vreunuia. Link spre comentariu
Postări Recomandate