Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre PC-ul meu ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Administratori

Soltaire, candy crash, tetris, scormonit elforum

Nu l-am facut pentru jocuri ci pentru ca ala vechi se duse... murise de cald asta vara

Apropo, nu exista porcarie mai mare ca monitor de 28 inci la 4k, totul este minuscul si scalarea din windows este jenanta, unele programe tin seama de ea altele nu

Link spre comentariu

E plin pe canalele reparatorilor de placi video defecte cu GPU sau cu fisuri finute. Nu discutam de cazul extrem cand se rupe slotul cu totul pentru ca asta se intampla in tranzit daca e placa video montata. Cand ai un cablaj subtirel cu 12 (sau chiar mai multe) straturi suprapuse si care se lasa in timp in zona slotului nu e ideal. Se poate face (sau cumpara) un suport sau se poate improviza ceva cu niste soricei.

Gigabyte e printre cei mai injurati producatori la capitolul calitate PCB (cam maleabile si subtirele). Asus si MSI stau mai bine.

Desigur, daca placa video e montata vertical cu riser atunci nu mai conteaza ce am scris mai sus.

Link spre comentariu
  • Administratori

La mine cea mai mare problema e rahatu de coole care are un blackplate de toata jena care tine super tensionata placa de baza, am comandat unu de pe aliexpress mai de calitate care sper sa si vina pana la craciun.

Pe procesoarele AMD se monteaza fain dar la 1700 este jale

Asta e mizeria

https://www.emag.ro/cooler-cpu-endorfy-fortis-5-dual-fan-compatibil-intel-amd-ventilatoare-1-x-fluctus-140mm-1-x-fluctus-l120-ey3a009/pd/DPNSV6MBM/

Link spre comentariu

Eu am mers pe Arctic Cooling i35, mi s-a parut gandit bine sistemul de prindere. Am injurat de vreo doua ori la montaj pana sa ma prind ca nu trebuie stranse de tot suruburile cu care se prind traversele de backplate, mai intai le fixezi aproximativ, pui radiatorul si pe urma strangi din aproape in aproape.

Nu stiu daca ar fi suficient modelul meu pentru un i7, posibil sa fie nevoie de varianta Duo sau ceva similar.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Badman a spus:

Soltaire, candy crash, tetris, scormonit elforum

Nu l-am facut pentru jocuri ci pentru ca ala vechi se duse... murise de cald asta vara

Apropo, nu exista porcarie mai mare ca monitor de 28 inci la 4k, totul este minuscul si scalarea din windows este jenanta, unele programe tin seama de ea altele nu

Pacat de placa aia.Mai bine o donezi la vreun gamer ca sta degeaba acolo

Link spre comentariu
  • Administratori
1 oră în urmă, abba a spus:

Forumul se ține cu banii mei bă puradel capitalist.

Sa-mi zici unde sa-ti trimit factura pentru luna curenta 

1 oră în urmă, antemir a spus:
Acum 1 oră, abba a spus:

Tu de ce nu postezi de pe contul @Mircea ?

Tu de ce ești offtopic ?

Tu esti Mircea ?

Link spre comentariu
La 07.10.2023 la 12:00, antemir a spus:

Unul dintre liderii mondiali producători de FPGA-uri, Xilinx, a devenit parte a AMD de ceva timp.
Noile FPGA AMD au un cuvânt de spus acum.
Asă că, mai ușor cu pianul pe scări că se dezacordează.

Sa imi scrii cand ti-or baga astia FPGA-uri in *** , ca in PC-uri nu o sa vezi prea curand. Daca tot esti asa breaz cauta si vezi ce cifre de afaceri au Intel si AMD, ce volume de actiuni etc etc si apoi te uiti la Xilinx sau alte firme mai mici pe care le achizitioneaza si o fluturi pe aici ca un adevar universal.

Cu xilinx lucreaza si Nvidia daca te intereseaza, design-ul unei placi video se "simuleaza" mai intai pe niste fpga-uri imense si infiorator de scumpe pana sa fie trimis la fabrica de cipuri dar asta nu inseamna ca daca scrie AMD pe ele, atunci peste noapte o sa se dubleze pretul actiunilor vreunuia.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări