Marius84 Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 (editat) Vă salut! Am această boxă, Freeman Karaoke 1001 . Are ca specificații 25w, dar mă cam îndoiesc, dat fiind cum apare etajul de amplificare. Finalul este în capsulă SOP-8, dar este efectiv topit, nu mai pot citi nimic pe el. Boxa are doi acumulatori 18650 în serie, Ca și pinout, are astfel: Știe cineva ce integrat este? Placa arată așa: Pe placă mai este ca procesor de sunet CD2399GO, alt soic8 455 SCTC1L U2134 și un procesor pe conectivitate, radio, display, dar nu pot citi scrisul nici cu lupă... Editat Septembrie 6, 2023 de Marius84 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Poti pune cu modificari TDA2822M Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Pune alt integrat care corespunde ca alimentare și o putere decentă, oricum nu avea cum să aibă 25W. Poate chinezul n-a pus virgulă între 2 și 5....că așa e moda la ei.Wați mulți da mici.. Poți monta un kit ,,de-a gata,, cu amplificator clasa D miniatură, se găsesc peste tot...ceva de genul ăsta: https://cleste.ro/modul-mini-amplificator-clasa-d-stereo-pam8403-de-3-w.html Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 6, 2023 Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Exact ca nu are cum 25w nu , 2,5w da Link spre comentariu
Marius84 Postat Septembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Chiar 2.5w nu cred să aibă, este totuși un difuzor de vreo 20 de cm. Am scris si celor de la eboda, să văd dacă imi spun ce integrat este. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Având în vedere tensiunea mică de alimentare (7,4V), o putere prea mare nu e posibilă nici în configurația ,,punte,, a două amplificatoare per canal. Ați fi surprins ce bine se aud chiar și doi Wați (2W) reali pe un difuzor cu SPL bun... Cum scriam mai sus, căutați un kit de amplificator clasa D pentru tensiuni reduse și se va auzi foarte bine pe acel difuzor mare.Clasa D e folosită mai ales la tensiuni mici de alimentare, ca în cazul de față.... Sau un clasic TDA2030 în punte ca cel de mai jos.Atenție, 18W se obțin la 14V alimentare.. https://relectrik.ro/amplificatoare-audio/273-kit-amplificator-mono-18w-tda2030.html Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Merge tda2030 la 7,4V sau mai puțin ? Nu prea cred, o să testez daca am timp. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Merge chiar de la 6V în sus... Link spre comentariu
Marius84 Postat Septembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Am primit în urmă cu scurt timp răspunsul de la service-ul e-boda, integratul folosit este CS8509E. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Fișa lui zice ceva de 8W ca putere.Văd că mai are dl. cârciumaru 2 bucăți https://www.okazii.ro/cs8509e-ic-a220920120 Dar alternativa cu kit-ul TDA2030 mi se pare mai fiabilă...măcar ăluia îi pui un radiator serios. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Sunt si la super elec 2000 cu 4 lei buca 4 ohm 8w 8 ohm 4w Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Orice etaj de ieșire în clasa AB ii va scădea drastic autonomia de pe baterie. Cauta tot ceva în clasa D dacă nu poți pune originalul. Și pune-i și ceva radiator și poate nu mai face POC. Link spre comentariu
Marius84 Postat Septembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Poc cred că a făcut când a fost alimentat cu 19v in loc de 9v. Radiator chiar nu stiu cum sa ii pun cipului ăsta, la cât e de mic, dar voi gasi o solutie. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Marius84.Caută un radiator cu aripioare din PC.Poți să tai din el şi să-l lipeşti cu termoadeziv...Atât că ăla e cam scump. Altfel ceva mecanic,cu şuruburi. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 7, 2023 Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Dacă zici ca s-a defectat de la alimentare supravoltata atunci nu te agita prea tare cu radiatorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum