adrian_pintea Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Ce lac sau solutie sa folosesc la rebobinarea difurlor arse care sa reziste la temperaturi mari... Link spre comentariu
Vizitator clonici Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Cea mai buna solutie la indemana este nitrolacul care se gasaeste din plin peste tot (e unul mai special pentru bobinarea motoarelor dar merge de orice fel). Spun asta in cunostinta de cauza deoarece am avut multe succese cu aceasta solutie (am bobinat dif. ce functioneaza de ani de zile). Pastrarea parametrilor initiali e putin probabil sa se intample indiferent de solutia folosita la lipit. Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Solutzii pe baza de rashini,din 2 componente.Eu folosesc UHU +.E cel mai bun! Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iulie 21, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2005 Nitrolacul e slab nu rezista la temperaturi mai mari de 70-80grade...nu-l folosesc numai la difuri mici si puteri miciDJEDD ai putea explica care sunt cele doua rasini componente, sub ce nume sa le stiu cauta Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Nitrolacul e slab nu rezista la temperaturi mai mari de 70-80grade...nu-l folosesc numai la difuri mici si puteri miciDJEDD ai putea explica care sunt cele doua rasini componente, sub ce nume sa le stiu cautauhu+Sunt 2 tuburi verzi.La fel de bine poti folosi EPOXY cu pistonul de la seringi albastru. sau de o calitate inferioara,rezolin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum