adrianbodor Postat August 13, 2008 Partajează Postat August 13, 2008 mersi este folositor orice informatie despre ICD2 Link spre comentariu
Vizitator pic16f Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 salutaream aceeasi problema cu clona ICD2 de la Hi-End.ro - windoze mi-a dat eroarea "USB Device Not Recognized" iar mplab v8.0 zice ca :ICD0019: Communications: Failed to open port: (Windows::GetLastError() = 0x2, 'The system cannot find the file specified.')ICD0021: Unable to connect with MPLAB ICD 2am reprogramat ambele pic-uri ( pic16f877 si 18f4550 ) din icd2 pe serial cu picstart plus - de 30 ori ieri toata ziua;am incercat cu mplab v7.40, v7.60, v8.0, v8.10- dupa ce rescriu picurile din icd2 - merge la prima conectare - apoi la a doua sau a treia conectare imi da mesajul asta de eroare;- dupa ce conectez placa de dezvoltare la icd2 - uneori merge de prima data, lucreaza, comunica si programeaza placa de dezvoltare - apoi daca il conectez iar da eroarea ca nu se mai poate conecta;... nu stiu ce sa-i mai fac ...este vreo ordine "stricta" in care trebuiesc conectate : icd2 -> usb , placa dezv ICD2 , power placa dezvolatare , deschis mplab , conectare la mplab, etc ?am skimbat cablul USB, portul , am conectat ICD2-ul si pe un alt comp pe care am mai lucrat - dar eroarea e aceeasi..nu stiu ce sa-i mai fac - ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
sofian Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 posibil sa fie defectasa ca trimite la mine si se inlocuieste cu altul nou Link spre comentariu
Vizitator pic16f Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 posibil sa fie defectasa ca trimite la mine si se inlocuieste cu altul noumultumesc - dar ma indoiesc ca mai am garantie la el - e cumparat de acum 2-3 ani ...oricum - i-am dat de cap - trebuia reprogramat pic18f4550 cu MCLR dezactivat - dar abia azi am citit si eu mai atent posturile de la inceput ... in fine - ideea e ca l-am facut sa mearga - ... pentru a-l strica iar :(l-am conectat sa reprogramez placa de dezvoltare - iar placa de dezvoltare am uitat-o conectata la o alta sursa alimentata la un 220V ... pentru o comanda PWM .... e mai complicat de explicat - cert e ca mi-a aparut diferenta de potential si a ars cam tot ce a prins : pic16F877 si cam 3 tranzistori de pe linga conectorul ICD. I-am skimbat tranzistorii arsi, am skimbat pic16f877, am reprogramat pic-urile , merge ok, face programare la pic-ul de pe placa de dezvoltare - dar nu vrea sa faca debug. imi da eroarea :ICD0083: Debug: Unable to enter debug mode. Please double click this message for more information.aici m-am blocat ... - pic-ul de pe placa de dezvoltare e nou ;am skimbat si xtal-ul de pe placa de dezvoltare ...ce altceva sa mai verific ? sau d c imi da eroarea asta ?/thx Link spre comentariu
Vizitator pic16f Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 solvedskimbat si electroliticii;iar pe placa de dezvoltare skimbasem xtal la 8Mhz si uitasem bitii de config pe XT in loc de HS/thx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum