Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema ICD2

Vizitator pic16f

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blacksmith

15

• sofian

8

• adrianbodor

6

• nexus

5

Top autori în acest subiect

Vizitator pic16f

salutaream aceeasi problema cu clona ICD2 de la Hi-End.ro - windoze mi-a dat eroarea "USB Device Not Recognized" iar mplab v8.0 zice ca :ICD0019: Communications: Failed to open port: (Windows::GetLastError() = 0x2, 'The system cannot find the file specified.')ICD0021: Unable to connect with MPLAB ICD 2am reprogramat ambele pic-uri ( pic16f877 si 18f4550 ) din icd2 pe serial cu picstart plus - de 30 ori ieri toata ziua;am incercat cu mplab v7.40, v7.60, v8.0, v8.10- dupa ce rescriu picurile din icd2 - merge la prima conectare - apoi la a doua sau a treia conectare imi da mesajul asta de eroare;- dupa ce conectez placa de dezvoltare la icd2 - uneori merge de prima data, lucreaza, comunica si programeaza placa de dezvoltare - apoi daca il conectez iar da eroarea ca nu se mai poate conecta;... nu stiu ce sa-i mai fac ...este vreo ordine "stricta" in care trebuiesc conectate : icd2 -> usb , placa dezv ICD2 , power placa dezvolatare , deschis mplab , conectare la mplab, etc ?am skimbat cablul USB, portul , am conectat ICD2-ul si pe un alt comp pe care am mai lucrat - dar eroarea e aceeasi..nu stiu ce sa-i mai fac - ma poate ajuta cineva ?

Link spre comentariu
Vizitator pic16f

posibil sa fie defectasa ca trimite la mine si se inlocuieste cu altul nou

multumesc - dar ma indoiesc ca mai am garantie la el - e cumparat de acum 2-3 ani ...oricum - i-am dat de cap - trebuia reprogramat pic18f4550 cu MCLR dezactivat - dar abia azi am citit si eu mai atent posturile de la inceput ... in fine - ideea e ca l-am facut sa mearga - ... pentru a-l strica iar :(l-am conectat sa reprogramez placa de dezvoltare - iar placa de dezvoltare am uitat-o conectata la o alta sursa alimentata la un 220V ... pentru o comanda PWM .... e mai complicat de explicat - cert e ca mi-a aparut diferenta de potential si a ars cam tot ce a prins : pic16F877 si cam 3 tranzistori de pe linga conectorul ICD. I-am skimbat tranzistorii arsi, am skimbat pic16f877, am reprogramat pic-urile , merge ok, face programare la pic-ul de pe placa de dezvoltare - dar nu vrea sa faca debug. imi da eroarea :ICD0083: Debug: Unable to enter debug mode. Please double click this message for more information.aici m-am blocat ... - pic-ul de pe placa de dezvoltare e nou ;am skimbat si xtal-ul de pe placa de dezvoltare ...ce altceva sa mai verific ? sau d c imi da eroarea asta ?/thx
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări