Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware usb Vortex 32Ck600

raduovidiu77

Postări Recomandate

Buna ziua. As dori va rog daca se poate un firmware pentru acest tv vortex 32xk600 va rog, dar va rog pe usb, eu nu ma pricep deloc si nu am aparate cum ar fi programator. Problema este ca intr-o dimineata am deschis televizorul si apare logo de la vortex dupa care se restarteaza si tot asa in continuu. Am incercat si l-am lasat si cateva ore si tot asa. Cateva ore l-am lasat si scos din priza apoi tot asa. Va rog daca se poate firmware dar pentru USB. Va multumesc.
Tv: vortex 32ck600 
panel: CN320CN725 
placa de baza: TP.S506.PB819,
memorie: 25L3236d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• iuliantv

2

• raduovidiu77

2

• yokoono

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 1 minut, validae a spus:

Sper că îți dai seama că actualizarea softului nu e un panaceu universal, iar dacă tv-ul are și probleme de altă natură nu o să se rezolve cu un stick.

Am inteles. Multumesc, nu as fi vrut sa dau la depanator deoarece mi-a cerut 300 lei pentru a rescrie memoria. Iar acest televizor a fost 500 lei la cumparare. Multumesc oricum de ajutor.

Link spre comentariu

Nu cred că toți depanatorii ar cere atât pentru resoftare, cred că merită să mai încerci și la alții.

Dar cum scriam mai sus, pot exista și alte probleme, de exemplu condensatori de filtraj afectați, iar asta nu se poate vedea decât desfăcând tv-ul.

Link spre comentariu
Acum 45 minute, antemir a spus:

Sper că nu sunt foarte off-topic, întrebare pentru specialiști în domeniu:
Căte dintre defectele TV-urilor sunt provocate de software fără să existe o cauză hardware ?
Sau, altfel spus, căte TV-uri revin la reparație dacă s-a făcut doar resoftare ?

intrbati.l pe ssebe,noi restul in mare parte resoftam si mergi fara probleme ,depasesc anul,

dar unii va comportati de parca junkurile astea de tv.uri sant avioane,si trebuie sa mearga ca in manual,sant niste junkuri indiferent de firma,facute cu piese ieftine,in asa fel cat sa treaca garantia

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări