Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Datasheet display Alcatel Telefonica MoviStar

Bird

Postări Recomandate

Va salut !As dori sa refolosesc displayul de mai sus intr-un montaj cu PIC , dar nu stiu cum il cheama , ca sa pot cauta Datasheetul . Daca aveti vreo informatie ...spuneti-mi-o va rog .Cu multumiri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bird

6

• Adrian Luben

2

• MihaiGSM

2

Top autori în acest subiect

foarte putin probabil sa gasesti datasheet-ul respectiv,fiindca e un produs facut special pt. alcatel si nu pt. larg consum, utilizeaza display-uri cunoscute, sigur gasesti unul pe plac, evident ca nu sunt gratis, dar asa te si experimentezi sa lucrezi cu unele cunoscute pe care le poti implementa oricand intr-un proiect, bafta! :smt001

Link spre comentariu

foarte putin probabil sa gasesti datasheet-ul respectiv,fiindca e un produs facut special pt. alcatel si nu pt. larg consum, utilizeaza display-uri cunoscute, sigur gasesti unul pe plac, evident ca nu sunt gratis, dar asa te si experimentezi sa lucrezi cu unele cunoscute pe care le poti implementa oricand intr-un proiect, bafta! :smt001

Asa e , ai dreptate ...l-am capatat . Mai concret : am intrat intr-un service de GSM si am vrut sa cumpar un display , dar pentru ca nu am stiut ce sa cer , baiatul mi-la dat pe asta fara sa mai imi ia si bani motivand ca are destule . Deci , te rog daca poti , enumera cateva modele mai uzuale si mai usor de folosit . Cu multe multumiri ,
Link spre comentariu

Va salut !As dori sa refolosesc displayul de mai sus intr-un montaj cu PIC , dar nu stiu cum il cheama , ca sa pot cauta Datasheetul . Daca aveti vreo informatie ...spuneti-mi-o va rog .Cu multumiri

"Telefonica Movistar" din cate stiu eu reprezinta o companie de telefonie mobila, nicidecum una producatoare de mobile. Spune mai precis de la ce model de tel provine lcd-ul. :smt024
Link spre comentariu

pai daca chiar vrei sa utilizezi lcd de tel poti folosi de la Nokia 5110, sau 3310 sunt documentatii pe net si pe forum, eu iti recomand sa folosesti un lcd-uri care stii tot despre ele(datasheet) si le poti implementa foarte usor in proiecte cu microcontrolere, uita-te pe http://www.metrafo.ro/produse.html , la sectia de semiconductori> optoelectronice> afisaje si module lcd si o sa-ti gasesti pe plac, poti sa le iei si de la alte firme, iar documentatiile si proiecte cu ele sunt "garla"(cum se zice) pe net. Numai timp si dorinta sa ai :yawinkle:

Link spre comentariu

"Telefonica Movistar" din cate stiu eu reprezinta o companie de telefonie mobila, nicidecum una producatoare de mobile. Spune mai precis de la ce model de tel provine lcd-ul. :smt024

Pe el atat scrie . Capac spate nu are . Sub acumulator exista o eticheta pe care scrie BE4 ALCATEL / si ceva mai jos tot pe ea ....BE41W-1ATLES2
Link spre comentariu

Pe el atat scrie . Capac spate nu are . Sub acumulator exista o eticheta pe care scrie BE4 ALCATEL / si ceva mai jos tot pe ea ....BE41W-1ATLES2
Aia reprezinta modelul telefonului. :smt003
Link spre comentariu

.....Spune mai precis de la ce model de tel provine lcd-ul. :smt024

.......................BE4 ALCATEL /

Aia reprezinta modelul telefonului. :smt003

Pai...nu asta mi s-a cerut ? Pe display nu scrie nimic .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări