Ion_Bumbu Postat Iulie 16 Partajează Postat Iulie 16 (editat) Depinde de OD, au regulile lor, eu am racord trifazic de 10kW, invertor de 8kW dar puterea injectata e limitata la 7,839kW conform Certificatului de Racordare... Editat Iulie 16 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Am stat jumatate de zi sa analizez facturile mele de la PPC ca sa vad cum si cand se compenseaza energia injectata. Concluzii in articolul de aici Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Habar n-am cum si ce e calculat, sint tot la PPC si modul de calcul este usor de inteles, facturile sint detaliate. De unde 1,1lei/kWh asta nu prea inteleg. Si da, se scade suma datorata din sold. Aveti o factura, ultima pe ...8 zile, de ce? la fel, habar n-am! Link spre comentariu
Elservius Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Poate că 1,1 lei/kwh să fie un fel de "tarif dinamic"? Se știe totuși cât de inteligenți, pricepuți și cinstiți/corecți sunt în general grecii. Chiar dinainte de vremea fanarioților... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum