rony2006 Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Se poate pune un cablu de vre-o 5 m intre mufa seriala si un programator pentru pic?Si daca da acesta trebuie sa fie ecranat? Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Eu am incercat cu un cablu ecranat de 2m si merge normal . Link spre comentariu
rony2006 Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Dar daca nu e ecranat oare sa fie vre-o problema? :smt017 Ca nu gasesc cablu ecranat mai subtire. Link spre comentariu
Abram Burel Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Una la mana, ce zici de niste cablu UTP? E suficient de ecranat pentru asa ceva.Avand in vedere rata de transfer la care se lucreaza, nu cred sa fie probleme de comunicatie daca e vorba de 5m. Standardul RS232 admite pana la vreo 15m.Sfatul meu: ia o bucata de UTP de patchcord (sa fie mai flexibil), fa un cablu cu el si vezi cum se comporta. Daca nu merge, iti faci un cablu de retea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum