porman Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Buna am instalat acest antivirus pe calculator versiunea 2.7. problema este ca cind l-am instalat acest antivirus aveam conexiunea la internet prin modem. Acuma am trecut la ADSL de la RomTelecom.Problema este ca de cind am ADSL-ul nu mai vrea sa faca update-ul. Daca dau la update now in setari zice:"Your version of NOD32 is up to date. No update neccesary." baza de date este din 01.01.2008.Il rog pe cine stie cum sa fac setarile ca sa faca automat updateul sa-mi scrie.Multumesc Anticipat. Link spre comentariu
rimache Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Nu-i adevarat. Exista update-uri Sigur il ai crack-uit si ai probleme cu crack-ul. :weedman: Link spre comentariu
ranga Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 click pe iconita din bara task;click pe update;click pe setup;click pe advanced;alegi LAN/Fixed line din butoanele radio;Bafta! Link spre comentariu
Vizitator mayaman Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Salut...Problema ta am avut o si eu...Intra la nod (in bara) ,click pe update.....Apoi la setup....si dupa aceea..Intra la ..Location server automaticaly....ai o lista cu mai multe servere..Incearca le la rind ,unul cite unul,si un mod sigur va face un update...dupa aceea poti sa il dai Automaticaly din nou...La mine a mers...ca si eu am NOD32 2.7 cu licentza ''de aia'' :rock: , :partyman: , :smt039 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum