ciudi Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 (editat) Am obtinut autorizatia de construire si vreau sa ma apuc de treaba, deci voi avea nevoie de : bransare pentru organizare de santier (trifazic) ATR si bransare finala (trifazic) Stalpul de curent se afla chiar vis-a-vis de proprietate fiind despartit de aceasta de un drum asfaltat (fara trotuar) de 4-5 m (linie dreapta) pe sub care se mai afla infrastructura de canalizare apa si gaze. Pentru organizarea de santier din ce am inteles lucrurile sunt mai simple , negociezi cu executantul un pret si aia e, iar ca timp de executie e undeva la 1-2 luni Pentru solutia finala, inteleg ca in cazul meu va fi vorba de o solutie subterana si care va fi estimata de catre e-distributie la un anumit cost care probabil sa depaseasca 10.000 ron care e pozitia executantilor fata de acest cost estimativ ? din experienta voastra la executie ati reusit sa obtineti un pret mai mic de la executant decat cel estimat? din ce inteleg Legea 248/2022 te limiteaza sa recuperezi de la ei doar până la o valoare medie a unui branşament adica ei estimeaza 10k dar tu nu poti recupera decat 2.5k in 5 ani, corect ? tipul de solutionare este foarte mare undeva pana la un an sau chiar peste ? Multumesc Editat August 30, 2023 de ciudi Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 Păi e simplu. Dacă ai autorizație de construcție, mergi la ăla de då curent în zona ta și te lămurește pe loc. Costurile le afli de la o firmă autorizată să execute lucrarea. Pe forum nu te poate lămuri nimeni. Asta nu e întrebare s-o pui aici. Pune-o unde trebuie. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 Nu înțeleg de ce nu e valabilă o soluție pe stâlpi.E plină țara de aşa ceva. Privitor la o eventuală traversare subterană mă întreb dacă nu poate fi împărțită pe din două.De exemplu apelat la o firmă ce face foraje,iar restul făcut de cei cu electricele. O eventuală tăiere a străzii şi refacerea ei poate fi f scumpă.La gaz vreo 2,5 m de traversare cu decopertare astfalt a costat mai mult decât peste 25 m traseu suprateran din teavă oțel 1"!!Asta că tot vorbim cum ne jupoaie ăştia sub oblăduirea statului nepăsător. Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 1, 2023 Partajează Postat Septembrie 1, 2023 (editat) Cel mai usor si comod ,aerian cu stalp la tine pe proprietete.Vezi ca la final firida de bransament o sa fie montata inafara proprietatii la limita.La noi in cartier au scost toate firidele pe stalpi de pe strada ,parca sant niste stupi . Editat Septembrie 1, 2023 de mihaighe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum