carageae Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Sursa ma intereseaza pe mine. Mai scoateti si altele? Link spre comentariu
Elservius Postat Septembrie 19, 2023 Partajează Postat Septembrie 19, 2023 Domnule @doru3160, de curiozitate vreau să vă întreb ce conțin cele 4 "cutiuțe" metalice notate cu 622-7, cumva bobine, sau poate altceva? Mulțumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 19, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2023 Nu am demontat, nu stiu. Poate ne spune cineva care a lucrat cu asa ceva. Nu imi e clar nici ce facea scula asta, de aia o dau pt refolosire, nu utilizare in scopul initial. Mai adaug difuzoare de 7 ohmi, 0,5W pt receptoare radio. Au fost folosite in numeroase tipuri fabricate la noi... Cosmos, Solo, Zefir, etc. Provin din dezafectarea unei instalatii de interfon, si au fost montate in cutii de Solo300 cu matrita modificată. La nevoie se pot folosi si cutiile, dar trebuie rabdare. Pretul este de 5 lei/bc si este pt difuzor. Placa mai contine cateva condensatoare, tastatura, si un releu reed sovietic. Probabil bobina la 12V, dar nu sunt sigur. Cutiile sunt in diverse stadii de uzura, nu toata lumea le-a pastrat in conditii bune, de asta le dau bonus la difuzor. Dispun de mai multe bc inclusiv placile de palier si unitatea centrala cu cititorul optic de cartela. A fost dezafectat cand era functional, acum mai bine de 20 ani. https://postimg.cc/gallery/97HSVcB O sursa de referinta cu zener, funcțională, 50 lei. Ștecherul avariat, trebuie schimbat - vandut Link spre comentariu
Elservius Postat Septembrie 20, 2023 Partajează Postat Septembrie 20, 2023 Mulțumesc pentru răspuns, domnule Doru. Link spre comentariu
yo7but Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 (editat) "Generator PGP7" Ce dimensiuni exterioare are ? Editat Septembrie 21, 2023 de yo7but Link spre comentariu
IAndras Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 20 ore, doru3160 a spus: Difuzoarele sovietice s-au dat. Sursa etalon rezervată până mâine. Fieratania scade la 60 lei. Dacă nu se găsește amator, o dezmembrez și reciclare scrie pe ea. Fieratania este de interes, daca se elibereaza si sursa etalon atunci si acela. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 21, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 3 ore, IAndras a spus: Fieratania este de interes, daca se elibereaza si sursa etalon atunci si acela. Am trimis mesaj. Numai reperele cu poze sunt valabile. Link spre comentariu
yo7but Postat Septembrie 21, 2023 Partajează Postat Septembrie 21, 2023 "450x300x90" Vroiam sa folosesc carcasa dar este prea mare pentru ce am eu nevoie. Multumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Numai reperele cu poze sunt valabile pt vanzare. Bobine etalon, anexe la o punte de măsură, 10 lei/bc. Ecranul este din aluminiu. -Vandut Transformator cu caracteristicile de pe eticheta, 100 lei. https://postimg.cc/gallery/kKD8pGj Link spre comentariu
grosu99 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Vreau eu bobina etalon ...sunt mai multe ca nu-mi dau seama....le vreau pe toate Ce valoare au ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Am Raspuns in mp. Repet ce am scris pe prima pagina a anuntului, se pare ca nu toti citesc in intregime, Trimit pe cheltuiala destinatarului cu orice serviciu, dar nu ramburs, plata in cont, pt a evita timpul pierdut cu recuperarea banilor. Multumesc, valabile. Link spre comentariu
grosu99 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 (editat) Postare gresita Editat Septembrie 22, 2023 de grosu99 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Valabila lista de mai jos, pozele au ramas in urma. Daca nu sunt poze, nu mai sunt valabile produsele respective. Trimit pe cheltuiala destinatarului cu orice serviciu, dar nu ramburs, plata in cont, pt a evita timpul pierdut cu recuperarea banilor. -UPS functional, fara baterii. Cere 2 acumulatori de 12V/7...9Ah-100 lei -Generator PGP7, 170 lei -2 trafuri, 2x29V, sarma in sec cu diametrul de 1mm. Tole E+I, E16, pachet de 46mm, 40 lei bc sau 70 ambele. -Doua centrale, pt dezmembrat. Vaillant a fost dat jos functional, fara probleme, ariston are schimbatorul de caldura fisurat, in rest functional. Se vand doar pt piese. Pret, pt una intreaga, 400 lei. Asta doar pt ca trebuie pus un pret. Cei care se ocupa cu depanarea stiu ce pot refolosi. Cereri si oferte pe mp. -difuzoare de 7 ohmi, 0,5W pt receptoare radio, 5lei/bc -Transformator Zopan,cu caracteristicile de pe eticheta, 100 lei. https://postimg.cc/gallery/kKD8pGj Link spre comentariu
gelu_b Postat Octombrie 17, 2023 Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Buna ziua, Iau eu aparatul de masura 0302. Multumesc Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 18, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2023 Vandut, restul valabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum