Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar Toshiba C3182 N

Nicu Daniel Toader

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nicu Daniel Toader

14

• validae

5

• modoran

5

• misuraelectronic

4

Acum 5 ore, Nicu Daniel Toader a spus:

Cam așa arată

cam  cum , mai  exact ?  eu  vad  doar  o  agrafa  pe  ecran  si  un  mesaj  cum  ca  poza  este  indisponibila ...:somn:

Link spre comentariu

După ce postezi fotografia pe un site de găzduire oarecare, dă click dreapta direct pe imaginea de acolo și selectează ,,copy image,, apoi revii pe forum și în postare dai ,,paste,,. Astfel link-ul va fi deschis automat și poza se va vedea direct.

Link spre comentariu

Parcă-s dați cu var, făcături ordinare.Eu nu aș folosi așa ceva, mai bine pui niște echivalenți cinstiți cu caracteristici sigure, făcuți de o firmă recunoscută decât astfel de ,,no-name,, vopsiți cu serii care nu se mai fac...

Link spre comentariu

deci , probe  nedistructive  ar  fi  cam  urmatoarele ...

1--  cea  mai  simpla  proba  este  proba  cintarului  de  bijuterie ... in  cea  mai  mare  majoritate  a  cazurilor , falsurile  chinezesti  sint  mai  usoare  decit  originalele ...

2--  proba  nr 2  este  marcajul ... la  o  firma  serioasa , marcajele  la  pnp  si  npn  trebuie  sa  fie  identice  ca  si  font  folosit  , lungime  totala  a  scrisului , inaltime  a  scrisului ,  logo-uri , inclinare  a  logo-ului ,  distanta  intre 2 litere/cifre  succesive pe  orizontala  sau  pe  verticala ,  distantele pina  la  marginea  capsulei  pe  x si  pe  y  ,  pozitionarea  semnelor  particulare  proprii  fiecarui  fabricant , etc ,etc ... se  vede  din  avion  ca  marcajele  celor  2  tranzistoare  din  poza  nu  seamana  delok  intre  ele ...

3-- proba  nr  3  este  functionalitatea ... se  masoara  cu  un  multimetru  digital  toate  cele  6  combinatii  posibile  de  pini  ... in  mod  special , rezistenta  colector emitor in  ambele  sensuri  , timp  de  minim  10 secunde  fiecare  masuratoare  ... teoretic  ar  trebui  sa  fie  infinit  Rce ...practic  nu  se  intimpla  asa  ceva  niciodata , insa  tot  ar  trebui  sa  fie  mai  mare  sau  egal  cu  40 megohmi ...

4-- mai  exista si  alte probe  nedistructive  ...  proba  magnetului , masurarea  de  beta sau  chiar   caracterograf--- acolo  unde  este  posibil  asa  ceva ---  ,  dar  deja  mergem  prea  departe  cu  fineturile ...

in  concluzie ... personal ,  in  lipsa  altor  masuratori , eu  unul  nu  ma  pot  lega  decit  de  punctul 2-- , anume  marcajul ... dupa  umila  mea  parere , eu  cred  ca virgula  cel  putin  1  din  tranzistoarele  din  poza  este  o  pocnitoare  chinezeasca  de  2  bani ... 1265  pare  ok...insa 3182  ...nu  prea  pare  ok  delok , sincer  sa  fiu ...:rzb

Link spre comentariu

Crezi că dacă pui o pereche cu echivalenți de calitate, se va auzi altfel decât cu originalii ?

Nu mai căuta după potcoave de cai morți, ia o pereche de tranzistori complementari echivalenți și gata. Cei din pozele de mai sus sunt făcături ordinare.Ar fi bine să-i măsori atent înainte de a-i monta, să nu ai surpriza să fie doar niște simple capsule cu pini.

Am pățit asta cumpărând de la un magazin un integrat contrafăcut.

Link spre comentariu
La 02.09.2023 la 23:40, Dj_Dog a spus:

cat oferiti pe trz din imagine ?

vdNkkn1.jpg

Spuneti dvs un pret.E marfa dvs.Lasati  un nr de telefon

Editat de Nicu Daniel Toader
Link spre comentariu
La 03.09.2023 la 2:13, DjLeco2021 a spus:

Doar cei prezentati de DOG sint originali, restul tot ce s-a postat aici prin poze sint FACATURI ORDINARE!

Mersi.Se vede clar difrenta.Mi-am dat seama ca sunt originali dupa cei pe care ii am.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări