Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar Toshiba C3182 N

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 18 ore, dan stefan a spus:

Fix 3 perechi am comandat.Sper sa fie ok.Preferam din recuperari.Astia par noi.Dar uitandu-ma la magazinul dezactivat unde erau postati cred ca sunt originali ptr ca se vede putin cositor pe ei  https://electronicservice.shopmania.biz/cumpara/2sa1265-2sc3182-toshiba-g-b-7749474

Editat de Nicu Daniel Toader
Link spre comentariu

tu  poti  sa  speri cit  vrei , pentru  ca  speranta  moare  ultima  ... insa  eu  pot  sa  te  asigur  ca  verde + negru  nu  se  mai  fabrica  de  o  gramada  de  ani  ...minim  20 , daca  nu  ma  insel  ff  tare ... pozele  acelea  sint  cu  caracter  informativ , doar ... de  multe  ori , realitatea  din  teren  este  cu  totul  alta ...

Link spre comentariu

Oi vedea peste cateva zile.De gasit stiu ca sunt greu de gasit originali, scosi din fabrica, NOS.O  sa vad ce sunt si daca nu sunt ce trebuie caut originali din recuperari.Se mai gasesc unde si unde cate unul ici, colo pe ebay

Stiu ca este un model ieftin de amplif integrat vintage, anii '90  care contine acesti tranzistori dar nu imi aduc aminte numele amplificatorului.Daca stiti careva unde se gasesc in vreun amplif vintage acesti tranzistori v-as multumi

Link spre comentariu

Din fericire doar un prefinal e strapuns.Restul sunt ok.

Acum 4 ore, dan stefan a spus:

La descriere zice ca sunt Toshiba originall.

Acum..... colegii care au postat stiu mult mai bine....... regret ca am postat.

Probabil ca puteti anula comanda...

Ms

Nu trebuie sa regretati.De acolo vroiam sa-i iau inainte de a posta dvs.Daca sunt ok, e ok.Daca nu o sa caut in alta parte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări