Nicu Daniel Toader Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 Cumpar trazistorii din titlu.Se poate sterge celalalt anunt identic. Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat August 30, 2023 Autor Partajează Postat August 30, 2023 (editat) Cumpar si perechera lor ToshibaA1265N Editat August 30, 2023 de Nicu Daniel Toader Link spre comentariu
modoran Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 De ce nu cumperi altceva ce se găsește ușor ? Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat August 30, 2023 Autor Partajează Postat August 30, 2023 Am ars un canal dintr-un amplif al unui amic si vreau sa il refac cum a fost cu fix aceeiasi tranzistori Pot oferi pana la 50 ron pe bucata daca e ce trebuie Link spre comentariu
dan stefan Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 https://www.electronicservice.ro/cumpara/2sa1265-2sc3182-toshiba-7753565 Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat August 31, 2023 Autor Partajează Postat August 31, 2023 (editat) Acum 18 ore, dan stefan a spus: https://www.electronicservice.ro/cumpara/2sa1265-2sc3182-toshiba-7753565 Fix 3 perechi am comandat.Sper sa fie ok.Preferam din recuperari.Astia par noi.Dar uitandu-ma la magazinul dezactivat unde erau postati cred ca sunt originali ptr ca se vede putin cositor pe ei https://electronicservice.shopmania.biz/cumpara/2sa1265-2sc3182-toshiba-g-b-7749474 Editat August 31, 2023 de Nicu Daniel Toader Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 tu poti sa speri cit vrei , pentru ca speranta moare ultima ... insa eu pot sa te asigur ca verde + negru nu se mai fabrica de o gramada de ani ...minim 20 , daca nu ma insel ff tare ... pozele acelea sint cu caracter informativ , doar ... de multe ori , realitatea din teren este cu totul alta ... Link spre comentariu
modoran Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 ok in sensul de functionali sunt, chiar daca este altceva inauntru Link spre comentariu
dan stefan Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 La descriere zice ca sunt Toshiba originall. Acum..... colegii care au postat stiu mult mai bine....... regret ca am postat. Probabil ca puteti anula comanda... Ms Link spre comentariu
validae Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 Greu de crezut să mai existe stocuri originale Toshiba.Ce apar acum cu marcajul respectiv sunt orice altceva de fapt, dar marcați cu seria respectivă. Chinezul ți-i marchează cu ce vrei, numai să-i comanzi destui.... Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat August 31, 2023 Autor Partajează Postat August 31, 2023 Oi vedea peste cateva zile.De gasit stiu ca sunt greu de gasit originali, scosi din fabrica, NOS.O sa vad ce sunt si daca nu sunt ce trebuie caut originali din recuperari.Se mai gasesc unde si unde cate unul ici, colo pe ebay Stiu ca este un model ieftin de amplif integrat vintage, anii '90 care contine acesti tranzistori dar nu imi aduc aminte numele amplificatorului.Daca stiti careva unde se gasesc in vreun amplif vintage acesti tranzistori v-as multumi Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat August 31, 2023 Autor Partajează Postat August 31, 2023 Daca gasiti careva din intamplare pe undeva de vanzare acesti tranzistori v-as multumi Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat August 31, 2023 Autor Partajează Postat August 31, 2023 Din fericire doar un prefinal e strapuns.Restul sunt ok. Acum 4 ore, dan stefan a spus: La descriere zice ca sunt Toshiba originall. Acum..... colegii care au postat stiu mult mai bine....... regret ca am postat. Probabil ca puteti anula comanda... Ms Nu trebuie sa regretati.De acolo vroiam sa-i iau inainte de a posta dvs.Daca sunt ok, e ok.Daca nu o sa caut in alta parte Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 1, 2023 Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Ampliful va merge oricum, ce mai conteaza daca-s originali sau nu ? Link spre comentariu
Nicu Daniel Toader Postat Septembrie 1, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Mi-au ajuns.Părere personală - sunt made in P.R.C. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum