NEAGU GABRIEL Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 Vedeti acum in link https://imgur.com/a/I74zWue Observ ca sunt probleme cu serverul ce gazduieste Imugur.com , citeva linkuri nu mai sunt utilizabile Link spre comentariu
grosu99 Postat August 30, 2023 Autor Partajează Postat August 30, 2023 Acesta merge...am si Chrome-ul,nici acolo nu merge .Si eu banuiesc ca e de la 'tablou",adica de la imgur. Link spre comentariu
grosu99 Postat August 30, 2023 Autor Partajează Postat August 30, 2023 Am trimis cateva link-uri la Imgur sa-mi spuna care e problema Link spre comentariu
validae Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 Am repostat eu link-ul cu amplitunerul Aiwa din topicul respectiv.Nu are nicio problemă Imgur, nu s-au pus linkurile corect. Cel mai bine e să dați click pe ,,copy image,, direct pe imagine după ce incărcați pozele pe site-ul gazdă, apoi revenind pe forum, dați click ,,paste,, pe topic. Astfel pozele vor apărea direct, nu ca link-uri pe care să dai click ca să le vizualizezi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum