grosu99 Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 Salut ! Nu reusesc sa mai vad imaginile postate pe imgur.com.Accesez site-ul si imi apare pentru o secunda site-ul dupa care apare o pagina albastra (neagra daca vreti ).Ce as putea sa fac ? Link spre comentariu
okean Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 (editat) In principiu incercati sa curatati cookie-urile din browser, faceti si un reset browser cache... Editat August 29, 2023 de okean Link spre comentariu
grosu99 Postat August 29, 2023 Autor Partajează Postat August 29, 2023 Tot nu merge Link spre comentariu
validae Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 Ce browser foloseşti ? Încearcă şi cu altul, face la fel ? Tot din setările browserului se rezolvă.... Link spre comentariu
Kuki Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 (editat) Nu merge nici la mine, cu pozele mai noi, cu cele din postari mai vechi merge.. De pe Android se vad pozele. Editat August 29, 2023 de Kuki Link spre comentariu
grosu99 Postat August 29, 2023 Autor Partajează Postat August 29, 2023 exact asa face si la mine...nu merge nici in chrome nici edge...android saracu' merge Link spre comentariu
validae Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 Evitaţi Chrome, e mare mâncător de resurse.Eu folosesc Mozilla Firefox şi Opera fără probleme, iniţial foloseam Chrome dar îmi făcea probleme cam cum vă face şi vouă acum.... Link spre comentariu
Kuki Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 (editat) Nu merge cu nimic, nici de pe un sistem proaspat instalat fara ad-blocker si alte prostii, pe care imgur cere sa le dezactivez, probabil e ceva update cu buguri.. sau e de la cel care a postat Editat August 29, 2023 de Kuki Link spre comentariu
dan stefan Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 Acum 8 ore, grosu99 a spus: Salut ! Nu reusesc sa mai vad imaginile postate pe imgur.com.Accesez site-ul si imi apare pentru o secunda site-ul dupa care apare o pagina albastra (neagra daca vreti ).Ce as putea sa fac ? Si eu am patit la fel cu ceea ce spuneti dvs-tra. S-a rezolvat la modul >>>>resetare lupa ( marisem sa vad ceva poze neclare si ramasese asa). In ultima instanta, dezinstalati chrome/control panel -programe selectati din lista si ...dezinstalare/ si reinstalati-l. Doawnloadati kit-ul inainte de dezinstalare . Ms Link spre comentariu
grosu99 Postat August 29, 2023 Autor Partajează Postat August 29, 2023 da,dar nu se vede nici in edge Link spre comentariu
validae Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 Chiar e așa de greu să instalezi un alt browser și să vezi dacă mai ai problema ? Schimbarea browserului nu înseamnă că pierzi parole sau conturi, cu un click se pot importa toate setările vechiului browser.Dacă vrei performanță nu te bazezi pe browserul inclus în windows sau pe Chrome. Am verificat asta prin propria experiență. Link spre comentariu
modoran Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 Performanta browserului e ultima grija in ziua de azi si oricum nu te ajuta cu nimic in cazul de fata. Chrome, edge sau opera e tot aia, ramane firefox. Celelalte necunoscute nu-s tot chromium sau ce sunt ? Cel ce zicea ca merge de pe telefon: ai incercat prin wifi sau pe date mobile ? Ca o explicatie foarte plauzibila ar fi providerul de internet folosit. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 29, 2023 Partajează Postat August 29, 2023 E o situație prezentată confuz.Aş bănui că nu vede niciun link. Cum a zis şi validae,trebuie încercate şi alte browsere.Sunt şi variante portabile care pot fi uşor testate.Din linkul de mai jos probasem pe timpuri Vivaldi,Avant Browser,Pale Moon. https://listoffreeware.com/free-portable-browser-software-windows/ Link spre comentariu
cristi7521 Postat August 30, 2023 Partajează Postat August 30, 2023 (editat) Incepand de ieri nici eu nu pot vedea ultima poza/link din topicul de mai jos, cea cu amplificator stereo AIWA MX Z3250. Pana ieri nu am avut probleme. Daca incerc sa vad alte poze mai vechi unele apar, altele au aceeasi problema. Editat August 30, 2023 de cristi7521 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum