Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor...nu pot accesa site-ul imgur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 8 ore, grosu99 a spus:

Salut ! Nu reusesc sa mai vad imaginile postate pe imgur.com.Accesez site-ul si imi apare pentru o secunda site-ul dupa care apare o pagina albastra (neagra  daca vreti ).Ce as putea sa fac ?

Si eu am patit la fel cu ceea ce spuneti dvs-tra.

S-a rezolvat la modul >>>>resetare lupa ( marisem sa vad ceva poze neclare si ramasese asa).

In ultima instanta, dezinstalati chrome/control panel -programe selectati din lista si ...dezinstalare/ si reinstalati-l.

Doawnloadati kit-ul inainte de dezinstalare .

Ms

Link spre comentariu

Chiar e așa de greu să instalezi un alt browser și să vezi dacă mai ai problema ?

Schimbarea browserului nu înseamnă că pierzi parole sau conturi, cu un click se pot importa toate setările vechiului browser.Dacă vrei performanță nu te bazezi pe browserul inclus în windows sau pe Chrome. Am verificat asta prin propria experiență.

Link spre comentariu

Performanta browserului e ultima grija in ziua de azi si oricum nu te ajuta cu nimic in cazul de fata. Chrome, edge sau opera e tot aia, ramane firefox. Celelalte necunoscute nu-s tot chromium sau ce sunt ?  Cel ce zicea ca merge de pe telefon: ai incercat prin wifi sau pe date mobile ?

Ca o explicatie foarte plauzibila ar fi providerul de internet folosit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări