Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VÂND i386EX development board

deejay2k1

Postări Recomandate

Pentru masochiști :rade:

Testată, în stare de funcționare. 

Model Z3/EV, uz didactic. 

Ce-am găsit pe net, o foaie de catalog și o parte dintr-un curs. 

Alimentare 5V, afișează pe LCD meniul softului intern de debug. 

În mare, are în componență un Intel 386EX, port serial și paralel, convertor A/D și D/A, 8 + 3 probe nivel logic, LCD, tastatura meniu. 

Dimensiuni aproximative cam cât o coală A4. Adică mare. 

Atenție: nu mă întrebați cum sau cu ce programezi un x86. Nici eu nu știu și nici răbdare nu am pentru așa ceva. Nu este arduino. 

Prețurile sunt următoarele:

100 Ron: salutare, vin și o iau săptămâna asta. 

150 Ron: Da' sigur e bună? Dai și documentația în limba română? Hai să mai negociem. 

300 Ron: Poți să o rezervi pentru Paște? S-ar putea să ajungă o rudă a unei cunoștințe de-a soției în București. Trebuie doar să ajungi în partea opusă a orașului, de preferat în timpul programului. 

Oricum ar fi, contact via PM, livrare loco în București. 

Distracție plăcută!

image.thumb.png.19bae4b95846e655224037779f122ff1.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deejay2k1

6

Valabil încă o săptămână. Nu că ar conta :)

Pentru eventuali curiosi (a se considera free up): placa asta de dezvoltare face parte dintr-un kit didactic de la Electronica Venneta si venea la pachet cu mai multe statii de lucru, inclusiv o centrala telefonica cu 4 posturi care tipa strict la comenzi AT, yax. S-ar putea sa se mai gaseasca ceva informatie utila despre ele ori pe bitsavers ori cu ajutorul archive.org (firma constructoare a dat faliment de ceva ani si din ce stiu cei care au mostenit brandul nu au mai intretinut datele despre machetele astea).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări