deejay2k1 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 Pentru masochiști Testată, în stare de funcționare. Model Z3/EV, uz didactic. Ce-am găsit pe net, o foaie de catalog și o parte dintr-un curs. Alimentare 5V, afișează pe LCD meniul softului intern de debug. În mare, are în componență un Intel 386EX, port serial și paralel, convertor A/D și D/A, 8 + 3 probe nivel logic, LCD, tastatura meniu. Dimensiuni aproximative cam cât o coală A4. Adică mare. Atenție: nu mă întrebați cum sau cu ce programezi un x86. Nici eu nu știu și nici răbdare nu am pentru așa ceva. Nu este arduino. Prețurile sunt următoarele: 100 Ron: salutare, vin și o iau săptămâna asta. 150 Ron: Da' sigur e bună? Dai și documentația în limba română? Hai să mai negociem. 300 Ron: Poți să o rezervi pentru Paște? S-ar putea să ajungă o rudă a unei cunoștințe de-a soției în București. Trebuie doar să ajungi în partea opusă a orașului, de preferat în timpul programului. Oricum ar fi, contact via PM, livrare loco în București. Distracție plăcută! Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Septembrie 4, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2023 NOP Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Septembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2023 INC UP Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Septembrie 8, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Up... ? Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Septembrie 12, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Valabil încă o săptămână. Nu că ar conta Pentru eventuali curiosi (a se considera free up): placa asta de dezvoltare face parte dintr-un kit didactic de la Electronica Venneta si venea la pachet cu mai multe statii de lucru, inclusiv o centrala telefonica cu 4 posturi care tipa strict la comenzi AT, yax. S-ar putea sa se mai gaseasca ceva informatie utila despre ele ori pe bitsavers ori cu ajutorul archive.org (firma constructoare a dat faliment de ceva ani si din ce stiu cei care au mostenit brandul nu au mai intretinut datele despre machetele astea). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum