Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar potentiometru focalizare rusesc 100 mohmi

Metatron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metatron

6

• Marele Savant

2

• misuraelectronic

2

• RJK

2

mohmi = miliohmi.

Mohmi = megaohmi

De care aveti nevoie? 

Daca este ptr. focalizare este firesc sa fie Mohmi.

Pe un forum de specialitate, exprimarea tehnica si nu numai, trebuie sa fie corecta.

Link spre comentariu

teoretic  vorbind , dl RJK  are  dreptate ... practic  vorbind , nu  are  dreptate , pentru  ca  inca  nu  s-a  inventat  pe  planeta  Pamint  un  potentiometru  de  100 miliohmi , asa  ca  nu  avea  cum  sa  solicite  cineva  ceva  ce  inca  nu  exista nicaieri  pe  glob  ...in  secunda  in  care  vorbim , recordul  absolut  este  un  reostat  de  la  firma  Ohmite , care  are capul  de  scala  la  500 miliohmi ...

in  alta  ordine  de  idei , ce  naiba  ar  putea  sa  focalizeze  cineva  cu  un  potentiometru  de  0,1 ohmi ???   cuvintele  FOCALIZARE  si  RUSESC  in  aceeasi  propozitie  = obligatoriu  un  potentiometru  de  minim  33  sau  68 megohmi ...am  uitat  care  dintre  cele  2  erau  folosite  impreuna  cu  triploarele  rusesti ...

Link spre comentariu

Ar trebui sa am eu! dar de cind am postat tot caut si nu reusesc sa dau de el. Stiu ca aveam ramsa 1-2 bucati de pe vremuri plus niste TV18-TV20. daca le gasesc ii ofer cu drag o bucata cadou colegului nostru!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări