Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Samsung Eco bubble se restarteaza

fanegsm62

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fanegsm62

8

• validae

4

• BRANCA

1

Dacă nu ai experiență în depanare, cheamă un depanator care știe ce să verifice.

Poate fi din multe cauze, pot fi contacte imperfecte la priză, filtrul EMI, sau sursa mașinii.Vezi prima dată să nu ai priza sau ștecherul cu probleme.Chiar acum ceva timp am întâlnit ceva asemănător la una de la serviciu.

Link spre comentariu

Pe traseul cablului de alimentare, imediat după ce acesta intră în mașină, se află filtrul.Seamănă de obicei cu un condensator mare, cu patru borne.Două de intrare și două de ieșire.Dacă ai curent la intrare și nu și la ieșire, e întrerupt.Se poate verifica cu o lampă de continuitate.

Link spre comentariu

Cu bucurie te anunt ca masina mnea si-a revenit

am demontat  placa electronica , si am curatat toate mufele de legatura de pe placa cu alcool izo.

de asemenea am scos si am curatat toate mufele electrice pe care le=am putut accesa,am motat totul la locul lor si cu bucurie am constatat ca masina mea merge perfect.

Nu stiu ce sa cred. 

Sper sa nu recidiveze

oricum iti multumesc mult Validae. m-ai ajutat mult. multumesc inca o data

Link spre comentariu

fanegsm62.E clar contact slab,după cum ai rezolvat.De multe ori se întâmplă să verifici traseu şi la multimetru e ok.În momentul când ia curent mai mare traseul se pierde contactul!

Pe timpuri,la vechea Dacie 1310,se întâmplau fenomene din astea curent la blocul siguranțe sau comutatoare.Asta din cauză că foloseau materiale necorespunzătoare.

Link spre comentariu

Contacte imprefecte cauzate de umezeală în principal.Dacă mașina e ținută în baie, țineți mereu geamul deschis la baie, să nu fie multă umezeală.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări