Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent pentru CI rusesc K176IE3 ? (ELEKTRONIKA - ceas cu tuburi VFD)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 12 ore, BRANCA a spus:

HEF4017

domnule  Branca ,  vedeti  ca  ati  cam  nimerit  cu  oistea  in  gard ...:92

aici  nu  este sectiunea  Bodega  pe  care  dvs  o  cam  frecventati , asta  este  o  sectiune  serioasa  a  forumului ...

in  fine , in  catalogul  lui  Turuta din 1997   de  echivalente  intre  integratele  rusesti  si  restul  lumii  se  specifica  negru  pe  alb ...K176IE3  NU  ADMITE  ECHIVALENT  DIRECT  IN  VESTICE ...

mai  am  un  catalog  rusesc  cu  coperti  cartonate ff puternic , tiparit  la  Minsk  in  1994 ...m-am  uitat  si  in  acesta , ca  poate-poate  voi  gasi  niscaiva  info ... ciu-ciu , seria  K176  lipseste  cu  desavirsire ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

misuraelectronic.Mai uşor cu pianu pe scări că aici nu e bodegă,vezi că eu nu te-am jignit!M-am uitat la ruşi,anterior, pe un sait şi n-am verificat echivalența 100%.Aşa prezentau inşii şi nu numai acolo,inclusiv pe Amazon.

Am înțeles miezul problemei.Ca soluție acum nu se găsesc decât în UA sau Republica Moldova,pe filiera Tiraspol.

Cine are relații la piețari,de ex în Suceava,poate ajuta omul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări