Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent pentru CI rusesc K176IE3 ? (ELEKTRONIKA - ceas cu tuburi VFD)

BRANCA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

4

• validae

4

• franzm

3

• modoran

3

Top autori în acest subiect

Acum 12 ore, BRANCA a spus:

HEF4017

domnule  Branca ,  vedeti  ca  ati  cam  nimerit  cu  oistea  in  gard ...:92

aici  nu  este sectiunea  Bodega  pe  care  dvs  o  cam  frecventati , asta  este  o  sectiune  serioasa  a  forumului ...

in  fine , in  catalogul  lui  Turuta din 1997   de  echivalente  intre  integratele  rusesti  si  restul  lumii  se  specifica  negru  pe  alb ...K176IE3  NU  ADMITE  ECHIVALENT  DIRECT  IN  VESTICE ...

mai  am  un  catalog  rusesc  cu  coperti  cartonate ff puternic , tiparit  la  Minsk  in  1994 ...m-am  uitat  si  in  acesta , ca  poate-poate  voi  gasi  niscaiva  info ... ciu-ciu , seria  K176  lipseste  cu  desavirsire ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Acum 2 ore, modoran a spus:

4017 e doar numarator, ar trebui si 4543 pe langa el sa faca decodarea in 7 segmente. Dar oricum trebuie divizor cu 6 in schema de fata.

NU! nu ai cum sa legi un 4543 la iesirea lui 4017!

Link spre comentariu

misuraelectronic.Mai uşor cu pianu pe scări că aici nu e bodegă,vezi că eu nu te-am jignit!M-am uitat la ruşi,anterior, pe un sait şi n-am verificat echivalența 100%.Aşa prezentau inşii şi nu numai acolo,inclusiv pe Amazon.

Am înțeles miezul problemei.Ca soluție acum nu se găsesc decât în UA sau Republica Moldova,pe filiera Tiraspol.

Cine are relații la piețari,de ex în Suceava,poate ajuta omul.

Link spre comentariu

Am mutat discuțiile aici la Bodegă, deci puteți dezbate în voie, fiind un subiect tehnic. Se pare că acest integrat sovietic nu are un echivalent direct.Iar ce am găsit de cumpărat sunt pe la vecinii bulgari și ucraineni.

Link spre comentariu

Cele mai apropiate sunt CD4026/4033 cu ceva logică externă (una-două porți). Dar IT zice că vrea originalele deci discuția cu echivalențele e doar o discuție.

Link spre comentariu
18 minutes ago, modoran said:

4017 merge configurat și că divizor cu 6, 10 e dafault, dar într-adevăr nu poate interfața cu 4543

DA, CD4017 poate fi divizor cu oricat intre 2 si 10, cand se leaga iesirea dorita la pinul Reset. 

Link spre comentariu

Da, dar stii tu ca 4543 vrea bcd la intrari, nu un simplu divizor!

apropo, pe vremea mea, lui 4017 i se spunea NUMĂRĂTOR JOHNSON!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări