yo9hrb Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Salutare, Am o gramajoara de curele de cauciuc. Cum se pot pastra, astfel incat sa se evite imbatranirea/ mucificarea? Link spre comentariu
BRANCA Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Conservant High Gear sau balsam Verylube.În afară de produsele astea pentru anvelope nu ştiu altele.Posibil să mai fie şi tot pe bază de siliconi. În general pentru rezistență se prevăd din compoziție adausurile.Partea proastă e că acele tipuri de cauciuc care rezistă excelent la îmbătrânire au proprietăți mai proaste de aderență şi nu prea se folosesc la curele...Un exemplu e cauciucul terpolimeric. Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 26, 2023 Autor Partajează Postat August 26, 2023 Multumesc. Caut sa vad unde gasesc. Este vorba de curele pentru casetofoane/ magnetofoane. Maruntisuri. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Eu de acesta am fost multumit: Link spre comentariu
doru3160 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Acum 10 ore, yo9hrb a spus: Cum se pot pastra, astfel incat sa se evite imbatranirea/ mucificarea? Pe ale mele le-am bagat in pungi vidate. Vad ca se tin bine. Nu mai stiu exact cand am ambalat asa, dar sa tot fie 20 ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate