icar Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Acum 59 minute, AlpHs00 a spus: calcat in picioare de 12 ori, nu ne-au luat tot tezaurul Da, cal de bataie ca rusii ne-au calcat de 12 ori! Pai daca pe ei ii aveam vecini, cine sa ne calce, francezii? Ne-au calcat, si hunii, si ungurii, si austriecii (si ne calca si acum!), si ostrogotii, si pecinegii, si tatarii, si fanariotii, dar nu se plânge nimeni! Kiseleff a pus Bucurestiul pe picioare si l-a facut capitala europeana, de pe urma fanariotilor mai tragem si acum! Franta de câte ori a calcat Anglia, sau invers? Tezaurul l-am dat noi de buna voie. Ni-l vor da inapoi ori când, dar trebie platita ...pastrarea. Ca la orice banca! Problema am pus-o pe vremea lui nea Nicu, nu ieri, alaltaieri. Cum ziceam, propaganda si manipulare. Trimiterea sasilor in Siberia a facut parte din despagubirile de razboi, pe care le-am platit 20 de ani, cu acceptul SUA si Anglia, care au fost de acord ca Romania sa nu fie tara cobeligeranta. Uite asa, ne-u calcat si americanii, cel putin o data! Tot SUA si Anglia au fost de acord ca Romamia sa treaca sub "tutela" rusa, la schimb cu Grecia. Cam asa se scrie istoria. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 (editat) Dar noi de cate ori i-am calcat pe orci ca visam la expansiune? Si o se ne calce multi cu atitudinea asta de mamaligari. In ochii mei, razbunarea este arta perfectiunii! Editat August 26, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
BRANCA Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Lăsați răzbunarea istorică,că aşa nu se mai termină niciodată vendeta!Inclusiv pe plan intern... Şi ungurii ne-au trosnit şi sovieticii.Sincer nu ştiu dacă despăgubirile de război acoperă morții şi distrugerile din URSS. Vine o zi când trebuie să ştergi cu buretele tot...Cam cum au făcut francezii şi nemţii.Acolo cred că au fost peste un milion de morți,nu mai vorbim de distrugeri. Link spre comentariu
millw0rm Postat August 26, 2023 Autor Partajează Postat August 26, 2023 Citind replayuri observ o prima idee la care subscriu total: Ce cautam noi in rafuielile unora cu care nu avem nicio treaba ?? Daca slavii au chef sa se bata, sa-i lasam sa-si spele izmenele intre ei ! Nu scrie in certificatul de nastere al niciunui roman ca s-a nascut ca sa se sacrifice pentru necunoscuti. A 2a idee...ce treaba are trecutul ?? Daca e asa, hai sa declaram razboi Italiei, Turciei, Ungariei, Austriei, Germaniei, Rusiei, Ucrainei si tuturor tarilor care faceau parte din URSS ! Toti cei mentionati ne-au calcat si ne-au jefuit. La fel cum ar trebui razboi SUA-Japonia, Germania-tarile invadate in cele 2 razboaie mondiale, Anglia-Franta etc etc. Si continentele Africa, America de Sud, Centrala si de Nord, o parte a Asiei....pentru sutele de ani de jafuri si sclavagism la care i-au supus Vestul Europei timp de sute de ani. Evocarea trecutului e cu totul absurda. Mai degraba ideea topicului e ce se va intampla cu Wagner, vizavi de elucubratiile expertilor militari de toate felurile. Eu cred asa...o parte se vor inrola in armata regulara rusa, o parte (in special cei de origine non-rusa) vor urma calea altor grupari militare private, iar o parte, cei care au strans ceva bani mai ales, se vor cuminti la vatra. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Ăia care fac parte din astfel de grupări militare, cea mai mare parte dintre ei, nu au cum să stea cuminți la vatră. Fie se înrolează în alte structuri militare, fie trec în grupări de crimă organizată. Link spre comentariu
millw0rm Postat August 26, 2023 Autor Partajează Postat August 26, 2023 E un punct de vedere des vehiculat, partial adevarat dar cam superficial. Intradevar in Wagner, Legiunea Straina etc, se duc oamenii cu spirit de aventura, criminalii, cei cu deceptii majore in viata de zi cu zi (l-a parasit iubita, i-a murit familia ori un membru drag etc) Un numitor comun, cei fara familii sau familii dezorganizate, dar si cei care pur si simplu vor sa faca un ban. Categoria din urma imi aminteste de studentele care ptr a se putea intretine in orasele mari, au trecut cateva luni pe la videochat, inchizand ochii la chestia morala, ptr a putea iesi fara "pete" la suprafata. Sunt deci convins ca unii vor pune definitiv armele in cui...desi o parte vor crea cu siguranta probleme sociale. Si totusi mai e o varianta viabila...reorganizarea Wagner sub un alt patron. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Acum 6 ore, AlpHs00 a spus: i-mi provoaca sila indiferent cate lamai as lua! Ai pierdut o cratima. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 A-mi provoacă... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Acum 18 minute, doru3160 a spus: Ai pierdut o cratima. Am doar patru clase, imi permit sa mai arunc cate o cratima aiurea Acum 7 minute, cdinu332 a spus: A-mi provoacă... Ce e cu A-mi ? Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Așa am văzut pe unii scriind, în loc de îmi. Link spre comentariu
mac01 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 (editat) Acum 14 ore, validae a spus: Dar cum i-a făcut putinului treburile murdare prin Africa, a fost foarte bună până acum.... Cam asta se intampla cand pe americani i-a mancat in cur sa strice linistea rusului sau ursului. Au pierdut Africa si or sa mai piarda multe! Unde nu-i cap vai de picioare....lacomia o sa-i duca la pierzanie. Deocamdata 80 % din tarile cu resurse sunt in BRICS...nu-i vad bine pe globalistii cu lumea lor unipolara! S-ar putea sa dea foc la toti dolareii lor. Editat August 26, 2023 de mac01 Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Un mare fâs cu Brics. O să le treacă în scurt timp. Să pună rușii mâna pe toate țările cu resurse, or să aibă un viitor luminos. Tot înainte! Link spre comentariu
mac01 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 (editat) Au fost sefi destul timp americanii...si s-a vazut ce-au facut! Daca aveau grija de traiul tarilor cotropite poate alta era situatia. Dar ei mancau icre negre si pulimea manca paine cu sos de limba....si asta cu resurselor lor. Asa se intampla cand te doare in pu...a si doar tie sa-ti fie bine...la un moment lumea te ocoleste si s-ar putea sa ramai singur! Editat August 26, 2023 de mac01 Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 26, 2023 Partajează Postat August 26, 2023 Ei, acum se vor ocupa rușii. Asta e, oamenii vor fi mai fericiți decât cu americanii. Vis a vis de situația acestor țări, n-am cum să laud vreo nație anume. Toți au făcut jaf încă de când strabunica fată mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate