Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aer conditionat model:AMN HWG 012 Z5 U

miniMAX19

Postări Recomandate

La aerul  conditionat model:AMN HWG 012 Z5 U -refrigeratorul Recomandat de producator (scris pe aparat) este R407 C 

1)Se poate incarca si cu alt tip (daca aparatul este golit)?

2) Se poate folosi la scos aerul de pe instalatie si un compresor de frigider?in locul unei pompe de vacum?(Pe youtube cineva afirma intr-un videotutorial ca uleiul din compresorul de frigider ar intra in contact cu refrigeratorul si ar dauna in timp,?Nu stiu cum ar putea ajunge uleiul din compresorul de frigider? mai ales ca este folosit tot pentru refrigerare si ,practic eu nu a-si baga aer(cu urme de ulei ,ci a-si trage aerul din conducte)?

Cu respect Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miniMAX19

7

• manolo

2

• BRANCA

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

1)Set de refrigerare pentru dispozitivele de aer condiționat R410A R32 R404A R134A cu furtun și cârlig.Este bun si pentru incarcarea cu freon  R407C(sa inteleg ca nu corespund racordurile si mai trebuie cite un adaptor?,sau Nu merge pentru R407C-???)

L-am gasit pe Aliexpres la un pret mai decent: RON98.63 +23,44RON transportul.

Cred ca ar fi cam la jumatate de pret fata de preturile vehiculate pe net

Avind in vedere ca vreau sa fac un lucru OK cu un AC folosit ,ma-si risca sa cumpar asa ceva(doar pentru "Casa",daca a-si avea o confirmare avizata)

2)daca a-si folosi un compresor de masina Invers,Pe post de pompa Vacum??-Poate dauna cu ceva ,sau nu este la randamentul,unei pompe de vacum?. Daca nu ar dauna m-ar multumi si cu un pic de vacum decit de loc?

Va multumesc si sper sa nu plictisesc pe cineva cu intrebarile mele.

Cu respect.

Link spre comentariu
La 28.08.2023 la 14:50, manolo a spus:

Pune un link.

nu am nici un link denumirea aparatului este de pe un aparat demontat pe care doresc sa incerc sa-l folosesc??!!

Cu respect!

Link spre comentariu

miniMAX19.Cred că manolo se referă la linkul kitului de pe aliexpres.

Sincer,nici eu n-am înțeles ce ai scris ultima dată:"denumirea aparatului este de pe un aparat demontat"!??

Link spre comentariu
La 31.08.2023 la 12:04, miniMAX19 a spus:

nu am nici un link denumirea aparatului este de pe un aparat demontat pe care doresc sa incerc sa-l folosesc??!!

Cu respect!

aparatul de aer conditionat are o denumire care ma interesat si totodata un agent frigorific R407C .Toate aceste date le-am aflat de pe eticheta aparatului.deci prin urmare nu am un sait la care sa fac referire.Cred ca am reusit sa ma fac inteles.

Multumesc.

respect

Link spre comentariu

Da scuze deabea acum am recitit si am inteles.Lincul de pe Aliexpres.Suze!,scuze!,scuze! dar deja am vazut pe "FreonTotal"

"Set manometru si furtune incarcare freon R134A/R404a/R407c"

si freon 

Butelie R407c (800g)

170 lei

Cred ca de aici o sa le achizitionez.

Va multumesc tuturor si repet intrebarea(scuzati insistenta),pot folosi un compresor auto (invers-pe aspiratie)in loc de pompa vacum.sau mai bine lipsa ???

O zi frumoasa tuturor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări