Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

I-a venit rândul și lui Prigojin ?....

Postări Recomandate

1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Nu citiți istoria...UA a solicitat teritoriile şi Stalin a aprobat,se mărea imperiul!

Asa-i. Dupa ce a lasat sa moara de foame milioane de ucrainieni, au început sa tremure nadragii pe el si a aprobat. Sau nu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu nu am inteles niciodata nostalgia unora dupa regimul trecut. Sa admitem ca teoretic regimul ca sistem se poate intoarce, dar tineretea oamenilor nu! (nici macar teoretic, este un fapt care nu poate fi modificat) Deci nimeni nu va mai fi in aceeasi pozitie pe care o regreta din vechiul regim. Locurile lor vor fi ocupate de altii care in primul rand corespund ca varsta. 

Link spre comentariu
7 hours ago, yo9hrb said:

Dezvolta, te rog. Cum a facut asta? A rapit armata rusa, a trecut-o granita legata la ochi si i-a impuscat? Ceva nu se leaga. 

Noi ce stim, stim doar ce ne mesteca propaganda. Situatia reala e cu totul alta. 

Focarul luptelor interetnice in sudul si estul Ucrainei e vechi Poate putini stiu despre masacrul din Odessa cand un grup de ucrainieni au incuiat si dat foc unei cladiri in care se refugiase alt grup de pro-rusi..."pro" ala insemnand ca erau de etnie rusa. 

https://www.hotnews.ro/stiri-international-20970489-ucraina-odessa-comemorat-doi-ani-tragedia-din-2-mai-2014-soldata-48-morti.htm

De altfel nici dragalasa politie ucrainiana nu sta rau in casapirea etnicilor rusi...si in general a celor de a caror moaca nu le place. 

nazist-ukr-politai.jpg

Link spre comentariu
Acum 25 minute, BRANCA a spus:

V-am spus că nu citiți istoria RO.Citiți măcar aici şi nu-i mai tot dați că le ştiți pe toate:

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Ocupația_sovietică_a_Basarabiei_și_Bucovinei_de_Nord

După al doilea război mondial situația a fost şi mai dificilă.URSS a primit despăgubiri de război,iar UA a fost recompensată cu teritorii de la RO,HU şi Polonia.

Am impresia că în mod intenționat te faci ca nu știi ce a însemnat URSS. 

Editat de cdinu332
Link spre comentariu

Si la ce anume sa fim atenti? Ploua cu "sovietic" in articol si tu tot ii dai cu ucrainienii. 

Basca ca tu vorbesti de rapirea teritoriilor cand ar fi corect sa spune ca noi le-am cedat. 

Am spus mai demult: de ce nu-i chemam in Romania pe cei din Bucovina de Nord si tinutul Herta? Acum putem sa ii chemam, le dam cetatenie si ii integram. UE nu se opune sigur. Dar preferam sa ne dam cu curu' de pamant chipurile de grija lor si daca ar veni majoritatea le-ar tranti usa in nas!

Am mai pus intrebarea: cum este cu Republica Moldova? Aia de cine a fost "rapita"? De la cine trebuie sa o cerem inapoi? De la ucrainieni? Hai intai sa rezolvam problema Republicii Moldova si apoi mai vedem si cu tinuturile din UA. 

Harta asta ai vazut-o vreodata?

101003514_283278683059773_56073412095225

Editat de merck
Link spre comentariu

Serios va zbateti degeaba pe subiectul asta, in primul rand ca decizia le apartine lor. Si nu-i deloc "optimista" 

In fostele teritorii romanesti, doar o parte din cei batrani isi mai amintesc faptul ca au fost odata romani. au trecut deja 2 generatii de ucrainizare...zarurile sunt deja aruncate. 

De altfel uite si ce mesaj explicit a pus primarul din Odessa la intrarea in oras " Basarabia e Ucraina " Stop joc. 

2e32f15d20e46ab63ffd0ea127a69c07.jpg

Link spre comentariu
Acum 59 minute, Blacksmith a spus:

Mi-ar place ca la intrarea in Bodega Elforum sa fie poze cu toti cei care isi fac veacul pe aici...

...adica insectar. Poti incepe tu.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări