merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Pana acum cadavrele erau carbonizate, Prigojin este identificat dupa lipsa unui deget de la mana dar Dmitry Utkin este identifica dupa inaltime si TATUAJE! Plm exista si tatuaje ignifuge??? Care ai bre asa ceva de pe aici? Sa vad si io ca nu cred! Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Cred ca au fost identificati dupa certificatele de deces pe care le aveau in buzunar. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 24, 2023 Administratori Partajează Postat August 24, 2023 Acum 56 minute, ratza a spus: Ai vrea să ai pe forum libertatea de la ruşi? Forumurile rusesti de electronica nu au voie sa scrie despre tranzistori cu germaniu Link spre comentariu
millw0rm Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 1 hour ago, ratza said: Ai vrea să ai pe forum libertatea de la ruşi? Cu cunoastem noi libertatea de la rusi odata ce nu am fost in Rusia, nu avem prieteni reali rusi, iar sublima noastra libertate democratica ne-a interzis accesul la tot ce e rusesc ? Si e pacat pentru ca am ratat ocazii sa vedem in direct cum "propagandistii" lui Putin si mai ales papusa atomica, dau cu el de pamant in vazul lumii ori de cate ori ceva nu le convine. Apoi siturile de socializare rusesti Yandex siTelegram sunt pline de ucrainieni si rusi care spun ce vor, cum vor, despre cine vor. Singura conditie e sa nu injure prea tare. Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 16 minute, millw0rm a spus: Si e pacat pentru ca am ratat ocazii sa vedem in direct cum "propagandistii" lui Putin si mai ales papusa atomica, dau cu el de pamant in vazul lumii ori de cate ori ceva nu le convine. Ce-ai fumat? Link spre comentariu
millw0rm Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Winston rosu, ultima acum cateva minute. Totusi n-am inteles rostul intrebarii, ai fi dragut sa comentezi la obiect odata ce m-ai citat ? Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Tu chiar fumezi țigări? Link spre comentariu
millw0rm Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Odata ce nu puteti formula o intrebare la care se poate raspunde, intuiesc eu care e necazul. Putin a fost criticat dur si chiar violent uneori toamna trecuta cand trupele ruse luate prin surprindere s-au retras in graba din regiunea Harkov, lasand in urma multa tehnica militara. Fierbeau "propagandistii" la RTV, Russia24. Secvente din zbaterile propagandistilor au fost date si la televiziunile noastre, Gigi24 si Antena 3 (si altele cu siguranta) Un al 2lea val, ceva mai moderat a fost la retragerea de pe malul drept al Hersonului...chiar daca a fost strategica si organizata...retragerea nu le-a placut deloc. Oricum aproape zilnic "papusa" e nemultumita, pe motiv ca Putin si conducerea militara rusa sunt prea "moi" si nu intervin mai decisiv in Ucraina. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 milwOrm.Confirm nemulțumirile din RU.Anul trecut unul i-a strigat lui Putin:"Ce facem?Ne jucăm de-a războiul"? Pe undeva i-am înțeles şi pe ruşi,multe zone atacate erau locuite de vorbitori de rusă.Ca atare nu s-a început cu tehnica clasică,adică radere localitate prin bombardament aerian. Chiar mă mir că până acum n-au lansat câteva bombe cu vid.Astea sunt cele mai distructive după cele nucleare. Pe sticlă poveşti cu identificarea "sigură" a lui Prigo şi Utkin,dar oficial,conform Rybar,nu s-au făcut încă teste ADN. Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 1 oră, BRANCA a spus: milwOrm.Confirm nemulțumirile din RU.Anul trecut unul i-a strigat lui Putin:"Ce facem?Ne jucăm de-a războiul"? Si anul asta mai respira? Nu de alta dar Alexei Anatolievich Navalny nici nu a strigat la putin si uite unde a ajuns. De Prigojin ce sa mai zic? Nimeni nu stie nimic. Mai amintesc de ce care "au cazut de la fereastra"? Link spre comentariu
BRANCA Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Se pare că trăieşte insul.Fusese ofițer la Spetznaz.De altfel nu e singurul cu criticile.De ce se vorbeşte de grupurile naționaliste sau blogerii nemulțumiți de cum merge intervenția? Link spre comentariu
Sharky Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Conteaza? Sa fie primit! Ca si-o meritau. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) Acum 2 ore, BRANCA a spus: Pe sticlă poveşti cu identificarea "sigură" a lui Prigo şi Utkin,dar oficial,conform Rybar,nu s-au făcut încă teste ADN. Ți-l trimit pe e-mail, cu fundițe și felicitări pentru interesul manifestat. Dacă vrei și colivă, bagi un cântec de jale. Editat August 24, 2023 de cdinu332 Link spre comentariu
doru3160 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 4 ore, millw0rm a spus: iar sublima noastra libertate democratica ne-a interzis accesul la tot ce e rusesc ? Cum poti spune asa ceva, ca eu m-am saturat de filmulete si filme si video postate pe facebook, in limba rusă. Chiar ma si miram cum de poti sa te impiedici la tot pasul de limba rusa, cand au atatea restricții la activ. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Cu voi nu se poate discuta serios,aveți simptome de talibanism. Orice situație se analizează la rece,fără atitudine partizană.Dacă vrem să o facem la mişto în stil Cațavencii e altă mâncare de peşte! În RO nişte chestii primează,adică miştocăreala,cârcotismul pe la colțuri şi teoriile conspiraționiste sub forma de scenarite. Link spre comentariu
Postări Recomandate