Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

I-a venit rândul și lui Prigojin ?....

Postări Recomandate

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nici o aluzie... O spui clar si raspicat acum. Dar cine sa te bage in seama? Nici macar serviciile, cata vreme nu contezi. 

Eu l-am vazut mort pe Prigojin din momentul in care a incetat razmerita impotriva stăpânului. Nu era o chestiune de dacă , ci doar când... Murea oricum, si daca nu inceta razmerita, dar avea să-și vanda mai scump pielea. Asa, a murit ca un erou impuns de vacă. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Stefan a spus:

La Kremlin lucrurile sunt foarte clare, cine nu e cu noi e împotriva noastră.

Si la uashington si pe forum sunt la fel.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

Cine e cu licuricii,  mâna sus!

:91

Degeaba ridici mana. Nu suntem in situatia de a alege a fi cu cineva. Suntem precum cățeii la nunta de câini. Dulăul fote si cățeii in jur dau din cur. Indiferent care dulău da la buci, cățeii tot cu asta rămân. 

Link spre comentariu
2 hours ago, Blacksmith said:

Parca imi pare rau de el, saracu...  :26

Un pic si mie, chiar daca a fost un criminal cu acte-n regula la propriu, iar moaca lui de sadic parca avea si ceva carismatic. 

Oricum, de apreciat dar si ciudat in acelasi timp, e ca a fost mereu langa oamenii lui in linia intai desi avea bani de invartit cu lopata. 

Sa fi fost Prigojin chiar un patriot, in acceptiunea lui de a vedea patriotismul ? Si din cauza asta Putin sa fi vazut un rival in el ? Sau mai degraba un tradator dpdv al lui Putin, care a jucat la 2 capete ptr bani ? Sa nu uitam interesele uriase ale Rusiei in tarile africane pe care le administra tocmai Prigojin. Acum, in prag de razboi in Niger, aparent Putin ar fi fost ultimul pe lista care i-ar fi vrut capul. 

Abia astept un comunicat oficial. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări