BRANCA Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 doru3160.Tare!Celentano ăsta mai deştept decât mulți alţii! Rău am ajuns dacă lucruri pe care le gândesc mulți se strecoară pe ici,pe colo.Cam ca pe alte vremuri,când n-aveai curaj s-o spui direct şi făceai numai aluzii... Link spre comentariu
doru3160 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Nici o aluzie... O spui clar si raspicat acum. Dar cine sa te bage in seama? Nici macar serviciile, cata vreme nu contezi. Eu l-am vazut mort pe Prigojin din momentul in care a incetat razmerita impotriva stăpânului. Nu era o chestiune de dacă , ci doar când... Murea oricum, si daca nu inceta razmerita, dar avea să-și vanda mai scump pielea. Asa, a murit ca un erou impuns de vacă. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) Acum 1 oră, Stefan a spus: La Kremlin lucrurile sunt foarte clare, cine nu e cu noi e împotriva noastră. Si la uashington si pe forum sunt la fel. Editat August 24, 2023 de fluffy37 Link spre comentariu
doru3160 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Da, numai că pe forum nu te sinucide nimeni Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Cine e cu licuricii, mâna sus! Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Parca imi pare rau de el, saracu... Totusi eu cred ca e o inscenare si ca de fapt Prigojin traieste in niste insule alaturi de Ceausescu si Elvis. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 1 oră în urmă, cdinu332 a spus: Cine e cu licuricii, mâna sus! Degeaba ridici mana. Nu suntem in situatia de a alege a fi cu cineva. Suntem precum cățeii la nunta de câini. Dulăul fote si cățeii in jur dau din cur. Indiferent care dulău da la buci, cățeii tot cu asta rămân. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 2 ore, cdinu332 a spus: Cine e cu licuricii, mâna sus! Vad ca la tine aspirina efervescenta si-a facut efectul. Link spre comentariu
eos Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Nashpa vad ca si avioanele ametesc si cad de la geam nu numai oamenii Link spre comentariu
millw0rm Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 2 hours ago, Blacksmith said: Parca imi pare rau de el, saracu... Un pic si mie, chiar daca a fost un criminal cu acte-n regula la propriu, iar moaca lui de sadic parca avea si ceva carismatic. Oricum, de apreciat dar si ciudat in acelasi timp, e ca a fost mereu langa oamenii lui in linia intai desi avea bani de invartit cu lopata. Sa fi fost Prigojin chiar un patriot, in acceptiunea lui de a vedea patriotismul ? Si din cauza asta Putin sa fi vazut un rival in el ? Sau mai degraba un tradator dpdv al lui Putin, care a jucat la 2 capete ptr bani ? Sa nu uitam interesele uriase ale Rusiei in tarile africane pe care le administra tocmai Prigojin. Acum, in prag de razboi in Niger, aparent Putin ar fi fost ultimul pe lista care i-ar fi vrut capul. Abia astept un comunicat oficial. Link spre comentariu
ratza Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 4 ore, fluffy37 a spus: Si la uashington si pe forum sunt la fel. Ai vrea să ai pe forum libertatea de la ruşi? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 2 minute, ratza a spus: Ai vrea să ai pe forum libertatea de la ruşi? Si tu esti tot cu uashingtonu, nu? Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 11 minute, fluffy37 a spus: Si tu esti tot cu uashingtonu, nu? Nu, el este cu noi! Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Noi suntem unul! Bidonul e cu noi, bidonul e cu noi... Link spre comentariu
Postări Recomandate