Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

I-a venit rândul și lui Prigojin ?....

Postări Recomandate

Pe Digi 24 apăru acum cinci minute știrea (confirmată se pare din surse externe credibile) că Prigojin cu toată conducerea grupării Wagner au fost uciși după ce avionul privat în care erau a fost doborât de o rachetă sol-aer....

Posibil ca Putin să-și facă ordine în bucătărie, înainte să se ducă și el....

https://www.hotnews.ro/stiri-international-26481403-evgheni-priogojin-putea-afla-bordul-unui-avion-care-prabusit-tass.htm

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

A fost și pe TVR1 prezentată știrea dar nu se știe momentan nimic 100%. Sunt presupuneri că Prigojin era printre pasageri dar nu e confirmat, chiar daca avionul era deținut de el. Ce caută în Rusia așa repede după ce a postat clipul din Africa și de ce îl dobora apărarea Rusiei. Putin l-a făcut trădător dar el așa fraier era să se ducă în Rusia liniștit daca nu era sigur că nu o mierlește?

Multe semne de întrebare dar daca e adevărat oare fluffy37 și BRANCA au fost invitați la funeralii?

Link spre comentariu
Acum 31 minute, M.Adrian a spus:

Eu vreau doar sa stiu ce reprezinta licuriciul daca ma poate lamuri cineva.. 

Americanii 

Acum 26 minute, antemir a spus:

Nu prea se practică obiceiul ca toată conducerea unei astfel de organizații să mearga cu același avion.
Să mai așteptăm informații.

Restul cad de la fereastră.  Ferestrele rusești sunt tare ademenitoare. 

Link spre comentariu

Ați deschis şampania?Ce treabă aveţi cu Prigojin?E duşmanul vostru personal?

Până şi americanii n-au avut treabă cu el până n-a luat Bahmutul.Atunci,brusc,a fost reevaluat ca "terorist"...

Personal mă îndoiesc că o vulpe bătrână ca el să facă greşeala de a merge cu avionul.Mai ieri era dat ca sigur în Africa...

Sigur mai avea legături în FSB sau armată care l-ar fi prevenit.Da' nu-ţi trebuiau multe informaţii că e o mână lungă la Kremlin.Au picat unii de la geam pentru mult mai puțin.

Pentru fanii circarului Zelea,aveți câte un tablou de-al lui agățat la loc de cinste în casă?:rade:

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 19 minute, BRANCA a spus:

Pentru fanii circarului Zelea,aveți câte un tablou de-al lui agățat la loc de cinste în casă?

Cum poti sa spui asa ceva despre eroul planetar si exponentul prostocratiei in lume ? Asa lider aburit se naste doar o data la zece mii de ani

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări