vzsolt Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Poate ca nu sectia Amplificatoare e cel mai bun loc pentru aceasta intrebare, dar n-am gasit mai bun...Am construit o cutie pentru amplificator din tabla de aluminiu de 4mm dar se zgirie foarte usor. Am citit ca aluminiul se poate galvaniza/anodiza pentru a depune un strat protector subtire. Chiar mai mult, acest strat se poate si colora.Pe google am gasit descriere la asa ceva dar nu am idee unde pot gasi substantele necesare. A facut cineva asa ceva acasa, cu substante care se pot procura la noi? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 6, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Nu are nici o treaba cu amplificatoarele, se muta la diverse + warningNici macar nu ai cautat pentru ca exista un subiect si mai ales e pus sus viewtopic.php?f=13&t=10501 Link spre comentariu
vzsolt Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 @vasileMultumesc pentru link. Nici macar nu ai cautat pentru ca exista un subiect...Cred ca se poate spune si altfel, mai ales in lipsa de cunostinta a faptului daca cineva a cautat sau nu!Incearca sa dai un search general pe "anodizare aluminiu" sau "galvanizare aluminiu" si vezi cite linkuri primesti.Cred ca de ex: "Incearca sa cauti mai atent" sau "Data viitoare incearca si alte cuvinte cheie" ar fi fost mai potrivite. Mea culpa ca nu am incercat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum