yo2mhj Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Cumpăr o pereche de transformatoare pentru un amplificator SE cu EL84. Sau dacă mai confecționează cineva, contra cost, aștept oferte. Contact-M.P.sau pe email - [email protected]. Va mulțumesc. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Buna seara, o pereche de transformatori de iesire ptr el84 de radio capri am eu disponibili Ii am luati de la un coleg de aici de pe elforum, dar ideia se nu prea ma incanta eu merg pe pp, daca va sunt de folos poate facem un schimb cu altceva Link spre comentariu
yo2mhj Postat August 24, 2023 Autor Partajează Postat August 24, 2023 Acum 12 ore, Tanase Ion a spus: Buna seara, o pereche de transformatori de iesire ptr el84 de radio capri am eu disponibili Ii am luati de la un coleg de aici de pe elforum, dar ideia se nu prea ma incanta eu merg pe pp, daca va sunt de folos poate facem un schimb cu altceva Sunt interesat, ce vă interesează sa vedem dacă găsim la mine. Eventual continuam pe MP. Link spre comentariu
Postări Recomandate