Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Releu încărcare tractor

dorian 70

Postări Recomandate

Vă salut!

Pentru releul de încărcare din imagine îmi poate spune cineva cum se leagă firele ?

Probabil carcasa se leagă cu șurub la masă, însă nu știu care fir vine la + și care la excitație.

Vă mulțumesc!

releu-tractor-1.png

releu-tractor-2.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorian 70

2

• draku

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dat fiind că a fost făcut de o firmă fantomă care nu a marcat pe capsulă nimic, ba chiar a folosit papuci identici pentru plusul de alimentare şi excitaţie, e greu de spus.Aş încerca prima dată cu firul galben la +12V şi firul ngru la excitaţie.

Poţi face un test nedistructiv, folosind un bec de poziţii auto 12V/21W pe post de bobină de excitaţie, alimentezi cu o tensiune variabilă între masa metalică (Gnd) şi firul galben (+12V) şi becul legat între masă şi firul negru.

Dacă ai pe firul galben (ales arbitrar ca intrare de 12V) o tensiune sub 14,1V ar trebui ca becul să se aprindă.La trecerea peste 14V ar trebui să se stingă.Dacă nu face asta, inversezi galben cu negru şi reiei procedura.

Link spre comentariu

Mulțumesc de idee.

Este a unui unchi, un moșulică, pe care l-a ”combinat” vânzătorul de la magazinul de piese auto, spunându-i că sunt cele mai bune.

Am să încerc și am să scriu aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări