Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apararea infractorilor. Implicarea politicului si a clanurilor cu interese locale.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

La 23.08.2023 la 17:17, Marele Savant a spus:

Si-au vazut de viata, nu isi otravesc viata chibitind zi si noapte impotriva guvernului

Nu caut toate mesajele tale in care esti deranjat si vii cu divagatii ieftine (de parca am fi retardati) cand cineva arata cu degetul asupra mafiei de la butoane sau a dulapului ce s-a cocotat pe tron cu placa PeSeDe ca ulterior sa dea o mare muue alegatorilor sai lingandu-si flegmele din campanie doar sa reintregeasca acest cuib de incompetenti. 

Eu unul nu pot fi molusca si sa-mi vad linistit de viata cand vad nedreptatile din jur!

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Iar cu mersul aiurea al insului nu e nicio precizare oficială.Ați văzut ce termen s-a folosit.De altfel mulți vorbesc de faptul că individul ar fi consumat droguri după controlul polițiştilor!

Daca n-a mers aiurea si n-a fost drogat, atunci nu cumva trebuie schimbata încadrarea faptei? Eventual cu premeditare.

Link spre comentariu

Teoretic da, dar oricum este cu premeditare, sa o lase balta ca daca era drogat n-a stiut ce face!

In momentul in care te urci la volan, beat ori drogat sau ambele, PREMEDITEZI ceea ce va urma.

Pentru ca esti direct incadrat la "legea Anastasia".

Eu i-as da 25 ani cu privare de anumite drepturi in primii 15 ani (vizite/pachete, etc). Si asta asa ca "bonus", pentru ce "prezenta" pe retelele de socializare.

Nu-mi ies din cap mizeriile astea, arogantele astea infecte, jegosismul si ingimfarile lui, gradul de decadere umana si sociala, sper sa nu deranjeze ca pun a 3-a oara link-ul, poate confirma careva dintre colegi ca sint vizibile cele din link.

Chiar daca este un profil fals, chestiile postate acolo, sint chestii reale.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550553242000

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 11 ore, validae a spus:

Și vrei să vezi ceva și din țara lui putinică, sau de pe la noi ? Că există....

La noi stiu ca exista, doar luam lumina de unde trebuie...dar, poti pune te rog un videoclip cu drogati si homeless pe strazile din Rusia? 

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 1 oră, mac01 a spus:

La noi stiu ca exista, doar luam lumina de unde trebuie...dar, poti pune te rog un videoclip cu drogati si homeless pe strazile din Rusia? 

N-au bani de droguri, doar basamac.

Drogatii ii gasesti printre beizadelele la rusi, ca aia au ceva banuti sa cumpere droguri. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Mama si țara nu se vorbesc de rau !!! Țara nu se va scufunda, sa se scufunde tradatorii, hotii, ticalosii, drogatii si toti oamenii de nimic din tara asta. Țara asta este plina de oameni de valoare, buni, patrioti dar nu-i vedem la TV. La tv vedem doar oamenii de nimic si emisiuni de îndobitocire a poporului. 

Editat de cmariuss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări