merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 1 oră, DjLeco2021 a spus: Avem exact ce meritam! Cind ne-om trezi, o fi prea tirziu... Cine a zis ca noi dormim? Buba este ca suntem prea putini! Noi suntem o minoritate! Majoritatea este formata din cei carora le place situatia actuala! Nu-si doresc sa se schimbe ceva ca se trezesc ca vor avea mai putin. Link spre comentariu
BRANCA Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) Marele Savant.Nu citeşti atent ce scriu!Rafila zicea că dacă ți se pare insul drogat îl salți şi îl duci la recoltare probe,la spital.Şi eu susțin că e o părere al naibii de subiectivă şi se poate abuza de ea!! Editat August 24, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) Acum 29 minute, BRANCA a spus: Acu vreau să aud savanții forumului cum depistează ei pe unul drogat din priviri?Eu vă garantez că dacă treaba zisă de Rafila e reală,dacă aş fi milițian,mintenaş aş trimite la testare unii forumişti,dacă i-aş prinde la volan! Acu pe bune,încălcăm constituția şi drepturile omului??Ştiți că dacă un om e obosit poate avea ochii roşii şi aspect de individ turmentat? Ce zice politia: „În seara de 18 august, a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri, în cadrul unei acțiuni preventive, moment în care i s-a atras atenția cu privire la respectarea normelor rutiere. La data de 19 august 2023, în jurul orei 00:40, prin 112, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța despre faptul că, pe D.N. 39, din direcția Vama Veche către 2 Mai, un autoturism circulă cu posibile încălcări ale legislației rutiere. Având în vedere semnalarea, autoturismul a fost dat în atenție efectivelor din teren și s-au efectuat activități pentru găsirea acestuia. În jurul orei 02:40, autoturismul respectiv a fost depistat de patrula mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța, circulând pe D.N. 39, în localitatea Vama Veche. A fost legitimat șoferul, precum și cei 2 pasageri, iar, în urma verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului, într-un pachet de țigări, a fost descoperită o țigară artizanală, tip joint și o folie marcată cu denumirea „bromazepam”, ce conținea 4 pastile, care au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, pentru continuarea cercetărilor. Șoferul a fost condus cu autospeciala de poliție la sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0, fiind prezent în sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, până în jurul orei 04:30. Din datele transmise de polițiștii care au efectuat verificările, șoferul, la acel moment, nu prezenta semne specifice consumului de droguri. Tot din verificări a reieșit că, după ce a părăsit sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, șoferul s-a deplasat la o locație, din Vama Veche, unde ar fi consumat substanțe interzise. Ulterior, la ora 05.25, a avut loc evenimentul rutier, în urma căruia 2 persoane au decedat și 3 au fost rănite“ - a precizat chestorul Constantin Glugă, inspectorul șef al IPJ Constanța. Deci cineva a dat telefon la politie pentru ca: un autoturism circulă cu posibile încălcări ale legislației rutiere. In acest caz tu ce faci ca politist? Nici macar nu verfici daca are RCA valabil??? Oare ce s-a intamplat din momentul cand: "În jurul orei 02:40, autoturismul respectiv a fost depistat de patrula mixtă" pana la "fiind prezent în sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, până în jurul orei 04:30.". Daca era ok baietashu' de ce l-au tinut atat timp? Sau ceva era putred si pana s-a lamurit treaba prin telefoane s-a facut ora 4:30? Editat August 24, 2023 de merck Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 24, 2023 Autor Partajează Postat August 24, 2023 Uitati atitudinea calaului Alexandrei din Botosani: Link spre comentariu
BRANCA Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 merck.Formularea "cu posibile încălcări ale legislației rutiere" e extrem de vagă.Şi eu te pot reclama că nu te încadrezi bine în bandă,că tai linia continuă,că ocupi abuziv banda a doua,ş.a.m.d. Acu',dacă o iau pe logica mea,numa' RCA n-ar interveni la chestia asta...Un ITP da,o lipsă permis sau certificat da. Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) Acum 15 minute, BRANCA a spus: merck.Formularea "cu posibile încălcări ale legislației rutiere" e extrem de vagă.Şi eu te pot reclama că nu te încadrezi bine în bandă,că tai linia continuă,că ocupi abuziv banda a doua,ş.a.m.d. Acu',dacă o iau pe logica mea,numa' RCA n-ar interveni la chestia asta...Un ITP da,o lipsă permis sau certificat da. Hai bre ca nu ai 10 ani, stii bine cum lucraaza organele! Prima data cand a aparut un bulangiu in uniforma si a prezentat oficial firul evenimentelor A OMIS sa spuna ca masina nu avea RCA. Ulterior s-a sapat (probabil cand a aparut poze cu nr de imatriculare) si s-a vazut ca nu avea RCA. Eu te intreb: de ce a omis acel jegos sa spuna ca masina nu avea RCA? Crezi ca nu stia??? Pe net apare scris ca al doilea echipaj ar fi realizat ca masina nu are RCA si totusi baietashu' a plecat cu masina dupa vizita la postul de politie. Tu crezi ca un om suna de nebun la 112 sa zica ca un autoturism circula cu " posibile încălcări ale legislației rutiere"? Ala a sunat clar cand a vazut o infractiune. Politia este la mana golanilor! Suna cine trebuie la politie si iese beizadeaua din postul de politie ca si cum nimic nu s-ar fi petrecut. Acum 15 minute, BRANCA a spus: Acu',dacă o iau pe logica mea,numa' RCA n-ar interveni la chestia asta... La Huidu cum a fost cu RCA-ul? Nu m-ar mira absolut deloc sa vad maine ca de fapt masina avea RCA dar nu era inca inregistrata in baza de date, fiind incheiata cu 5 minute inaintea accidentului! Editat August 24, 2023 de merck Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) Acum 2 minute, antemir a spus: Poate ancheta va scoate la iveală și ce telefoane/șpăgi s-au dat in timpul controalelor. Sigur, si mai ce mai vrei? Hai ca pun pe lista! Tu nu ai vazut clar cum militianu' ala in uniforma a omis sa spuna ca masina nu are RCA? @BRANCA ca tot vorbeai de drepturile omului: de ce nu te scandalizezi ca politia la tinut in postul de politie aproape 2 ore? Cand esti nevinovat ce dracu' sa faci atata timp in postul de politie? Au pus-o de un pocheras? Editat August 24, 2023 de merck Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Chiar acum, antemir a spus: Nu te râde. De frica pușcariei lumea incepe să vorbească. Chiar nu rad! A cui frica de puscarie??? Crezi ca vreun militian isi va da in gat sefutzu'? Cat esti in uniforma sefu' dispune de tine. Daca il da afara o sa se roage sa intre la puscarie ca sa nu crape de foame! Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 24, 2023 Autor Partajează Postat August 24, 2023 Acum 2 minute, antemir a spus: De frica pușcariei... Cand ai vazut ultima oara asa ceva? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Eu dacă merg pe marginea drumului şi aud o maşină casc ochii la ea... Cred ca n-ai fi avut timp nici sa casti instictiv de somn, la ce viteza avea nemernicu' ala... Uite-o si pe "sora-sa", doar ca fara victime. Oricum data viitoare poate va omori pe cineva ca sa infunde puscaria pe baza legii "Anastasia"... https://newsflux.ro/o-tanara-beata-si-drogata-din-slatina-a-facut-praf-sase-masini-parcate-pe-strada-unirii/?fbclid=IwAR1VRd9RCjOog7dTluI-9MuZJ7m7gBtLqnwtZ_kGiN_O8iFUU4ok9BLEw1Q Editat August 24, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) Corect. Eu sint de parere ca politia stia deja cu cine are de-a face. Se cunosteau "posibilitatile" mai ales ca, a mai fost oprit cu o seara inainte pentru "a i se atrage atentia" sa conduca cum trebuie... Ba sa moara ma-sa, cum adica ii atragi atentia la un incepator?!? Dai direct cu suspendarea de permis in el, mai ales ca pe timpul cit ai "mamaliga in geam", ai un regim special de comportament in trafic. Si, sa circule o masina atita timp fara asigurare (culmea la banii lor), e chiar mirlanie. Contul de pe care s-a postat asta este facut de cineva, fake, dar filmarile sint reale. Probabil ca e facut chiar de catre unul din anturajul lui, care are "divergente" cu el... Mai pun o data, probabil ca s-a "omis" spre vizionare. https://www.facebook.com/profile.php?id=61550553242000 Editat August 24, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 8 minute, DjLeco2021 a spus: Si, sa circule o masina atita timp fara asigurare (culmea la banii lor), e chiar mirlanie. Se vede ca n-ai stat la masa cu astia bogati . Nu e marlanie e smecherie! Evitarea platii taxelor ii fac pe bogati si mai bogati! Ei au in sange evitarea platirii oricaror taxe si cum RCA-ul tot o taxa este ... Intre ei esti considerat prost daca platesti. Link spre comentariu
cdinu332 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Evident că știa cine este. Toți curcanii dintr-un oraș cunosc masinile celor care trebuie să fie cunoscute. La mine în Ploiești așa este , sigur. Eram la volanul mașinii cuiva și am trecut pe lângă radar fluierând și mă întrebam ca prostul de ce nu am fost oprit, în condițiile în care aveam cu 30 peste limită. În spatele meu au fost opriți doi, i-am văzut în retrovizoare. Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 3 ore, cmariuss a spus: țara africana din lumea III-a Acum 1 oră, BRANCA a spus: Zic băieții că erau lângă şosea?Haida,de!Ar fi trebuit să fie în şir indian şi i-ar fi zburat pe toți!N-ar fi scăpat unul! Asta zic "baietii": Apoi acestă persoană a intrat în noi. Noi eram mai răsfirați ca grup. Erau trei băieți în față, care nu au pățit nimic, noi era cinci în spate, tot așa mai răsfirați, dar pe o porțiune foarte mică. Pe noi ne-a lovit cu o viteză foarte mare”, a povestit Darius Link spre comentariu
merck Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 (editat) Sa vedem daca se autosesizeaza politia! Editat August 24, 2023 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate