Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apararea infractorilor. Implicarea politicului si a clanurilor cu interese locale.

Postări Recomandate

Intotdeauna cand am fost oprit in vest mi s-au cerut actele. Este si o chestie logica: daca circuli fara RCA si faci accident din vina ta cine despagubeste nevinovatul? Daca circuli fara ITP => pui in pericol pe ceilalti participanti la trafic. Rolul politiei nu este de a impiedica savarsirea de infractiuni?

Ca la noi din lene nu se verifica actele nu inseamna ca asta este o normalitate. 

P.S. Nu mai zic ca trebuie sa iti ceara permisul de conducere sa se asigure ca ai dreptul sa tii colacul in mana!

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, merck a spus:

Sunt politistii prosti, dar isi dau totusi seama cand au de-a face cu o beizadea si prefera sa mearga pe burta in loc sa aplice legea! 

Eu cred ca nu-si dau seama, dar are grija beizadeaua să le improspateze neuronul. Intr-un caz clar ca vaca, cum e asta, retardatul ala trebuia inchis si aruncată cheia. Judecata in astfel de cazuri e risipa de timp, bani si resurse. Faptele sunt evidente si de necontestat, ce sa mai judec? Sigur retardul asta va pleca fix ca Iorgulescu, la tratament in Italia, de unde ne va arata un deget ca toti ceilalti penali refugiați acolo. 

Link spre comentariu

Pe net onor Rafila susţine că dacă există "suspiciuni" de consum de droguri,şoferul trebuie dus pentru recoltare probe.Pe bune?Adică dacă nu-mi plac ochii tăi te salt??E polițistul doctor?Nici măcar ăla nu se pronunță fără analize!

În continuare văd pe sticlă aiurelile cu familia,averea acesteia şi alte tâmpenii.Tot nu văd detaliile de la locul accidentului...

Link spre comentariu

Sper sa puteti vedea si voi astea, ca sigur pe cei de la antidrog sau politie, nu i-a interesat (dupa filmarile cu acea curva drogata) urmeaza el si "tovarasii lui":

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550553242000

Solutia sa se scape de drogati si droguri e simpla.

UNITI ca in cazul COLECTIV, fortata toata sleahta de guwernanti, parlament, senat, MORTII LOR, sa dea o lege de urgenta ceva de gen:

Prins drogat/posesor de droguri DE ORICE FEL, (consumator/dealer),  PE LOC CONDAMNAT si puscarie minim 5 ani cu executare/15 ani cu executare. Daca esti minor, scoala de corectie ca pe vremea lui Ceausescu!

Oricine nu este de acord dintre cei de la conducere, inseamna ca este PRO DROGURI SI DROGATI, afara din orice functie are in aparatul statului si PUSCARIE.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Intr-un caz clar ca vaca, cum e asta, retardatul ala trebuia inchis si aruncată cheia. Judecata in astfel de cazuri e risipa de timp, bani si resurse. Faptele sunt evidente si de necontestat, ce sa mai judec? Sigur retardul asta va pleca fix ca Iorgulescu, la tratament in Italia, de unde ne va arata un deget ca toti ceilalti penali refugiați acolo. 

N-auzi dom'le ca si nazistii au avut dreptul la un proces! Tu vrei sa pui ordine in tara asta sau cum? 

Trebuie proces, care va incepe cat mai tarziu si se va termina la Pastele cailor, intre timp daca zici ceva contra jogodiei de beizadea, jap una peste ceafa + replica: asteapta dom'le verdictul la judecata!!! Pana cand se dovedeste ca este vinovat este NEVINOVAT! Eeee

Gatu' mamii lor de golani! Cum zicea bunica: Nu le-ar mai muri multi inainte! :rzb

1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Pe net onor Rafila susţine că dacă există "suspiciuni" de consum de droguri,şoferul trebuie dus pentru recoltare probe.Pe bune?Adică dacă nu-mi plac ochii tăi te salt??E polițistul doctor?Nici măcar ăla nu se pronunță fără analize!

Tu stii care este efectul drogurilor la volan? Fix dupa asta te recunoaste!

Link spre comentariu
Acum 11 ore, BRANCA a spus:

Nu m-a lămurit nimeni dacă insul avea însoțitori în maşină şi dacă accidentații erau pe carosabil!

Mai citeste ce scriu si ceilalti! Am pus declaratia unui baiat din grup care a scapat (am pus si poza zonei cu accidentul):

Pe drum, circa 90%, circa 35 de minute pe jos am avut o porțiune pietonală, pe partea pe care a avut loc și accidentul. Mai aveam o porțiune de drum de Drum Național care nu era prevăzută cu trotuar. Partea carosabilă avea o bandă pe stânga, una pe dreapta. Iar pe banda din dreapta, de unde venea și șoferul care i-a ucis pe Roberta și pe Sebastian, era un marcaj continuu care în mod normal un conducător auto nu poate să o atingă sau să treacă de ea.

Se intelege clar ca baiatul spune ca circulau pe acea poteca de langa sosea si in mintea lui de copil (probabil nu are carnet) credea ca banda continua de pe lateralele soselei sunt pt protectia eventualilor pietoni. Nici eu nu am carnet si desi am de 4 ori varsta lui cred acelasi lucru: si pietonii au drepturi. Tinerii din parc nu discuta decat despre viteza, ce depasiri au mai facut ei si alte aventuri auto. Ce nu intelegeti voi soferii este ca nu ati devenit "speciali" cand v-ati luat armura aia de sute de kg de otel. Mereu va grabiti, mereu aveti ceva de facut ce pare ca nu suporta amanare. Cei fara masini sant niste pinguini cara va deranjeaza in tot ce intreprindeti si nu au probleme de rezolvat ca si voi.

Si din nou cei ce se tot intreaba de trotuar, este un mic spatiu lateral sigur rezervat pt pietoni.

vama1.jpg

Link spre comentariu

Degeaba citeste, el asteapta ancheta oficiala ca sigur pietonii aia aveau partea lor de vina.  

Cat depre militienii aia, primesc cu putin timp in urma apel la 112, sunt informati ca un dobitoc conduce haotic si reprezinta pericol public, trimit o patrula, il opresc, ii gasesc droguri dupa care este testat pt. alcool si ii dau drumul.  Un pic mai tarziu acesta intra intr-un grup de tineri ca in popice.

Dupa toate aceste evenimente clare apare cate unul ce afirma urmatoarele:

,, Pe net onor Rafila susţine că dacă există "suspiciuni" de consum de droguri,şoferul trebuie dus pentru recoltare probe.Pe bune?Adică dacă nu-mi plac ochii tăi te salt??E polițistul doctor?Nici măcar ăla nu se pronunță fără analize!,, 

De asta nu e bine sa intri in polemici cu cei cu mintea odihnita.

Link spre comentariu

Rafila sa isi dea demisia. Este un incompetent! El nu se uita in ograda lui ce se intampla ? 

La Botoșani o tanara insarcinata este lasata sa agonizeze si sa moara, la Tg Jiu unei femei însărcinate i se pune diagnosticul de hernie, alta femeie naște pe trotuar ajutata de personalul de pe ambulanță, la Mizil unui tanar i se coase o rana fara ca doctorul sa observe ca in picior se afla un obiect metalic de 10 cm lungime. 

Țara asta incepe sa semene cu țara africana din lumea III-a, nu cu o țară europeană cu pretenții la spațiul Schengen! 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, merck a spus:

N-auzi dom'le ca si nazistii au avut dreptul la un proces! Tu vrei sa pui ordine in tara asta sau cum? 

Trebuie proces, care va incepe cat mai tarziu si se va termina la Pastele cailor, intre timp daca zici ceva contra jogodiei de beizadea, jap una peste ceafa + replica: asteapta dom'le verdictul la judecata!!! Pana cand se dovedeste ca este vinovat este NEVINOVAT! Eeee

Gatu' mamii lor de golani! Cum zicea bunica: Nu le-ar mai muri multi inainte!

Probabil ca era inteleapta satului bunica dv.!

In rest, ce se mai poate zice dupa asemenea postare!??? erati bun de ''asesor popular'' la procesele intentate chiaburilor si burgheziei capitaliste. dar si acolo, chiar daca erau la misto, procesele totusi aveau loc!

ori dv. propuneti justitia populara in locul unei reale reforme a justitiei, reforma care sa-i faca pe judecatori sa se miste mai cu talent!

Acum 4 ore, BRANCA a spus:

doua postari mai la vale spuneti exact pe dos!

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Marele Savant a spus:

ori dv. propuneti justitia populara in locul unei reale reforme a justitiei, reforma care sa-i faca pe judecatori sa se miste mai cu talent!

Reforma reala vor face doar in urma unei presiuni enorme generate de societatea civila. Ori starea de letargie si nepasare pe care o sustineti dvs. este este total incompatibila cu asa ceva...

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Acu vreau să aud savanții forumului cum depistează ei pe unul drogat din priviri?Eu vă garantez că dacă treaba zisă de Rafila e reală,dacă aş fi milițian,mintenaş aş trimite la testare unii forumişti,dacă i-aş prinde la volan!

Acu pe bune,încălcăm constituția şi drepturile omului??Ştiți că dacă un om e obosit poate avea ochii roşii şi aspect de individ turmentat?

Nu mai tot faceți pe legiuitorii când nu e cazul!

Zic băieții că erau lângă şosea?Haida,de!Ar fi trebuit să fie în şir indian şi i-ar fi zburat pe toți!N-ar fi scăpat unul!Mai degrabă aş zice că au fost în grup înşirat până pe şosea şi nici n-au fost atenți.Evident că asta nu-l scuză pe autorul accidentului,dar...

Eu dacă merg pe marginea drumului şi aud o maşină casc ochii la ea...

Link spre comentariu
Acum 37 minute, merck a spus:

S-a nascut si a trait in Iasi. Daca pentru tine orasul Iasi este sat .... 

Nu aia era ideea!

P.S. este ca rideti ultimul sau deloc cind auziti un banc?

Acum 2 minute, BRANCA a spus:

Ştiți că dacă un om e obosit poate avea ochii roşii şi aspect de individ turmentat?

si care ar fi solutia? ii testeaza sau nu politia? sintem cetateni europeni cu drepturi si ne doare la bordura de legi sau nu?

iar daca esti obosit, ai ochii rosii si aspect de cetatean turmentat, te culci, nu te dai cu masina!

Acum 4 minute, BRANCA a spus:

Acu pe bune,încălcăm constituția şi drepturile omului??Ştiți că dacă un om e obosit poate avea ochii roşii şi aspect de individ turmentat?

Nu mai tot faceți pe legiuitorii când nu e cazul!

postati va rog articolele de lege care interzice politiei sa-i testeze pe cei asupra carora au dubii!

Acum 6 minute, merck a spus:

Dar unii au experienta in manipulare! Asta au facut o viata intreaga!

Da maestre, dar ti-ai consumat degeaba viata cu manipulari de doi bani, esti mirosit imediat!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări