Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apararea infractorilor. Implicarea politicului si a clanurilor cu interese locale.

Postări Recomandate

Mai baieti (si fete poate), treceti careva din voi testul poligraf mintind? Ca exista posibilitatea ca unul care este antrenat sa o faca este una, dar in general 99,999 nu il treci daca nu spui adevarul.

Asa si inregistrarile video nu se accepta ca proba si totusi multi au ramas fara permis dupa postarile unor filmari pe retelele sociale. 

Exista interes sa fie marginalizat testul poligraf. Este prea greu sa-l treci si daca devine obligatoriu timpul de ancheta scade vertiginos.

De cate ori nu s-au dat sentinte gresite? Ala nu derajeazam doar ne cramponam ca niste papagali care sunt antrenati reusesc sa treaca de testul poligraf spunand minciuni. 

Eu am un amic care a fost chemat (impreuna cu alti colegi de breasla) la politie pentru a fi anchetat in legatura cu un furt si i s-a spus ca daca acceptul poligraf si il trece nu-l mai deranjeaza. A acceptat si el si ceilalti si dupa ce l-au trecut i-au lasat in pace. Vorbim de o intamplare petrecuta cu aproape 20 de ani in urma. A fost gasit si hotul. 

Eu personal sustin testul poligraf insa stiu si caz in Iasi cand avocatul i-a zis clientului sa nu accepte testul poligraf si a venit cu tot felul de motive medicale puerile. 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 3 ore, antemir a spus:

Nu.
Din simplul motiv că se vor puca să o aplice tot felul de imbecili care nu știu ce-i aia "legea talionului" nici dacă le explici.

Acum 4 ore, antemir a spus:

Să presunem că se face moarte pentru moarte.
Dacă apoi se descoperă că judecata nu a fost dreaptă, că pedeapsa nu a fost corect aplicată (au mințit martorii, să zicem) cine răspunde ?
Cel care a dat verdictul impreună cu cei care susțin un așa mod de a rezolva lucrurile ?
Sau cine ?

Tu tii cu ursul (ca in bancul ala).

Bine a scris merk, cind exista filmare si dovezi irefutabule ale vinei unei jigodii ca cel de a  omorit 2 tineri, legea talionului aplicata fara drept de apel! In maxim o luna, se vor injumatati neregulile si in maxim un an, toata lumea sta cu botul pe labe. Exceptind cei ce sint dusi cu capul si nu realizeaza ca vor fi executati daca comit crime. Si, pina la urma si aia se vor eradica.

MIINE as vota LEGEA TALIONULUI fara pic de regret.

Atunci si judecatorii si-ar face treaba la singe, pentru ca daca ar gresi si ar muri un nevinovat, talionul il asteapta si pe el/ei!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Am sărit de la accident la furturi şi de la alea la poligraf!...

Deocamdată e bâjbâială în treaba asta de la 2 Mai şi ştirile se mai contrazic.Până nu apare o investigaţie serioasă,oficială,se tot fac presupuneri.

Personal n-aş crede că nea Garcea e atât de tâmpit să scrie că n-are poliță RCA maşina individului.

Nu m-a lămurit nimeni dacă insul avea însoțitori în maşină şi dacă accidentații erau pe carosabil!Ştiriştii îi dau în schimb cu tat'su,cu măsa ş.a.

Link spre comentariu

Nu ştiu dacă nu exista trotuar şi nu ştiu cele antemenționate.Vroiam să-mi fac o părere referitoare la accident.

Dacă era trotuar datele se mai schimbă cât de cât.Sau văzut destule accidente cu pietoni sau biciclişti pe întuneric.

Link spre comentariu
Acum 31 minute, cdinu332 a spus:

Doar cu roțile din fața și doar cu mașina electrică. 

Leco,  fă o excursie în Afganistan,  sunt unii pe acolo care ar lua lecții de la tine.  Poate au scăpări în radicalismul lor primitiv. 

Să-ți lași barbă...

Ne cunoastem? :)

Link spre comentariu
Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Nu ştiu dacă nu exista trotuar şi nu ştiu cele antemenționate.Vroiam să-mi fac o părere referitoare la accident.

Dacă era trotuar datele se mai schimbă cât de cât.Sau văzut destule accidente cu pietoni sau biciclişti pe întuneric.

nu-i nici un secret lipsa trotuarului in zona respectiva!

1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

Există martori cum că a intrat în ei ca la popice. 

Parcă ești Videanu,  așa te freci cu trotuarul ăsta. 

Au si trotuarele un rol important! desi acesta se reduce pe zi ce trece, adesea fiind ocupate complet de cazanele parcate pe el.

Link spre comentariu

N-ați înțeles.Polițistul nu cred să fie atât de tâmpit să scrie că maşina n-are RCA şi apoi să-i dea drumul!La asta mă refeream,nu la verificarea RCA!

În rest văd că nimeni nu cunoaşte detaliile accidentului,nici măcar dacă zona e iluminată sau nu.

O să ziceți că sunt cârcotaş,da' sunt sigur 100% că accidentul nu avea loc dacă măcar unul din evenimentele din noaptea aia nu aveau loc!Oricare dintre ele,deoarece se rupea firul cauzalităţii.Nu se mai întâlnea cu grupul!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

N-ați înțeles.Polițistul nu cred să fie atât de tâmpit să scrie că maşina n-are RCA şi apoi să-i dea drumul!La asta mă refeream,nu la verificarea RCA!

Intodeauna cand te opreste o patrula de la rutiera, politistul are obligatia sa verifice actele masinii! La pachet intra de obicei si etilotestul. Deci drug testul nu-i by default, dar trebuie introdus in cel mai scurt timp pentru ca sunt din ce in ce mai multi drogati la volan.

Deci sunt tampiti cu acte in regula daca l-au oprit si nu au verificat actele. L-au oprit ca sa ce, sa ii zica buna seara? Nu pot fi desculpati de faptul ca au oprit masina si nu au verificat RCA-ul. Sunt politistii prosti, dar isi dau totusi seama cand au de-a face cu o beizadea si prefera sa mearga pe burta in loc sa aplice legea! Daca dadea peste un Valer Kovacs nu pleca beizadeaua de acolo cu masina sub nici o forma!

Editat de merck
Link spre comentariu

merck.La oprirea maşinii e obligatorie verificarea actelor? Nu depinde şi de tipul "acțiunii"?

Am fost oprit şi s-au uitat în maşină,evadase unul din puşcărie.

Altădată am fost opriți mai mulți şi s-a suflat în dudă,pe bandă rulantă,fără verificare acte...Altădată numai verificare rovignietă...

La verificare de droguri cică aveau 2 aparate pe județ,unul find la Tulcea şi celălalt închis!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări