Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apararea infractorilor. Implicarea politicului si a clanurilor cu interese locale.

Postări Recomandate

Acum o dai la intors! Am zis eu ca acele persoane au in viata singurul tel ura?

Vad ca pricepi greu deci incerc sa-ti explic: tu daca iti pierzi un brat sau un picior in copilarie poti duce o viata normala? Cand iti pierzi tatal in copilarie iti pierzi un sprijin!

Tu de toate ai vazut si totul este cum crezi tu, nu intamplator ti-ai ales user name-ul pe care il ai, reflecta realitatea in ce te priveste (suferi)!

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, Marele Savant a spus:

Si-au vazut de viata, nu isi otravesc viata chibitind zi si noapte impotriva guvernului, alienilor sau scafandrilor!

Indolenta (acestui popor)  pe care dumneata o ridici la rang de virtute a permis crearea unui cadru propice pentru abuzuri, coruptie si a relelor ce le vedem zi de zi in aceasta tara. 

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
Acum 2 ore, merck a spus:

Legea talionului a fost o lege penală la unele popoare din vechime, potrivit căreia vinovatul era tratat în același chip în care a procedat, sau a vrut să procedeze, cu victima sa, adică inculpatului i se aplică o pedeapsă identică sau similară cu răul săvârșit de el.

Asta ar fi cea mai cinstita metoda de judecata!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

Logica trotuarului este aceeași cu potențialul pericol ce-l reprezenta acel individ în acea stare,  la volanul masinii.

Daca o luam pe logica drobului e sare, de vina sunt constructorii de masini, nu? Cam aiurea, parca... La orice accident se aduna niste factori care impreuna duc la eveniment. Daca ceva lipseste probabilitatea sa nu se intâmple creste. Daca exista trotuar, drogatul trecea pe lânga. A, e drept, multi au murit pe trotuar din cauza unui besmetic, dar acolo au fost alti factori ce au concurat la producerea accidentului.

Link spre comentariu

Atunci ce rost mai are justitia, daca tot timpul plecam de la premiza ca DACA .... 

Nu-i bine ca mario iorgulescu este liber, bine merci dupa ce a omorat un om? Politistul ala care a spulberat doua fete pe trecere de pietoni la fel nu face puscarie, asta de a omorat tinerii in 2 Mai va scapa si el. Meserie nene! Ne pisam pe ea de justitie ca martorii mai mint si alte alea. 

Bre da nu exista testul poligraf astazi? Crezi ca orice sulica reuseste sa minta la testul poligraf? 

Cand ai filmari clare in care se vede de la o posta cine este vinovatul nici atunci nu crezi ca este buna legea talionului? 

Mi se rupe mie de gradul de civilizatie si altea alea ca se vede clar la ce folosesc gogosile astea: sa ii scuteasca pe cei potenti financiar de pedepse!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Marele Savant a spus:

partizani prin munti (care inca nu nu am inteles cum au luptat cu comunistii),

Erau niște indezirabili ai noii societăți create prin voința populară. 

Soarta lor fiind pecetluita,  mai mierleau câte un comunist ori de câte ori aveau ocazia.  

Mai mult nu puteau face   , sperând încă să vină americanii. 

Link spre comentariu

Cred ca primul DACA este in curtea politiei. DACA echipajele de politie care l-au oprit de doua ori isi faceau bruma de treaba care sunt obligati sa o faca: sa verifice actele masinii, nu mai exista accidentul. 

https://ziare.com/accident-2-mai/accident-doi-mai-sofer-circula-fara-rca-1821582

Citat

Tânărul a fost oprit în două rânduri de polițiști și cel puțin o dată aceștia au realizat să mașina nu este asigurată, însă cu toate acestea l-au lăsat să plece mai departe. 

Conform legii, lipsa asigurării obligatorii RCA poate fi constatată și în cadrul unui control de rutină al reprezentanților legii, chiar dacă nu ai încălcat vreo regulă de circulație și fără să fi fost implicat într-un accident rutier. 

Sancțiunile contravenționale prevăzute de lege sunt: amendă de la 1.000 la 2.000 de lei, dar și ”reţinerea certificatului de înmatriculare/înregistrare a vehiculului până la prezentarea documentului privind încheierea asigurării. Constatarea şi aplicarea acestora se fac de către personalul poliţiei”. Conform legii, ”în locul certificatului de înmatriculare sau de înregistrare se eliberează dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie”.

În concluzie, tânărul nu mai avea drept de circulație până la emiterea unei asigurări obligatorii.

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 17 minute, antemir a spus:

Să te poligrafiezi obligatoriu ?

Cand depui marturie la tribunal, DA! Asa se elimina posibilitatea ca martorul sa minta!

Acum 18 minute, antemir a spus:

Există inclusiv persoane anti-poligrafiste pe lumea asta :).

Mincinosii, ca altii cinstiti nu vad de ce ar refuza detectorul de minciuni.

Acum 10 minute, validae a spus:

La fel cum există și persoane care mint poligraful fără grețuri, fiindcă sunt psihopate și cred și minciunile pe care le spun.Astfel că nu au modificări fizice când mint.

Deci testul poligraf nu e o garanție a adevărului...

Nu cred ca sunt nici 1 la 10.000 de indivizi. 

Parca la americani, daca treci testul poligraf cand esti inculpat esti lasat liber. 

Link spre comentariu

Cand iti pierzi tatal in copilarie iti pierzi un sprijin!

Absolut de acord. Dar, cu toata durerea, nu mi-as petrece restul vietii plingind-l pe tata ca unica preocupare! toti ne vom pierde cindva tatii, ce face raminem sa ii plingem continuu si lasam viata ramasa sa ttreaca pe linga noi, stricind-o si pe a celor din jur???

Link spre comentariu

Tu de toate ai vazut si totul este cum crezi tu, nu intamplator ti-ai ales user name-ul pe care il ai, reflecta realitatea in ce te priveste (suferi)!

Nu, draga, nu! Din contra, imi expun propriile pareri, propria experienta, propriile opinii, doar de asta discutam. Nu incerc sa le-o impun altora si nu-i jignesc ca in curtea autobazei pe cei care sint de alta parere.

Va asigur ca am scris doar despre fapte si situatii cunoscute direc si personal, nu citesc tot felui de aiureli pe internet si dau fuga sa le scriu si nici nu reproduc chestii auzite la mina a saptea si mai ales nu-mi povestesc visele si fanteziile!

Nu scriu beat sau cu caractere de toate culorile si dimensiunile, considerind ca acest mod de exprimare imi intareste afirmatiile!

Ar fi foarte util, ca atunci cind cineva deschide un topic, sa specifice daca nu doreste decit postari care sa-l aprobe. Sa spuna ca nu suporta sa fie contrazis si stim o treaba, ii raspund doar cei care sint de aceeasi parere sau doresc sa-i cinte in struna!

Link spre comentariu
Acum 23 minute, validae a spus:

Deci testul poligraf nu e o garanție a adevărului...

La noi, testul poligraf nu este probă.  Se folosește doar în cadrul anchetei. 

Pot fi depistați și mitomanii,  depinde de experienta și informațiile celui care face testul.  E mai greu dar nu imposibil. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

Soarta lor fiind pecetluita,  mai mierleau câte un comunist ori de câte ori aveau ocazia.  

si la un comunit mort, mai omorau si 10 nevinovati! iar foarte multi dintre partizani, aveau alte motive sa fuga in munti, nu dragostea de popor!

Acum 50 minute, antemir a spus:

Să te poligrafiezi obligatoriu ?
Există inclusiv persoane anti-poligrafiste pe lumea asta :).
Este un drept.

tinind cont ca nicaieri acest test nu constituie proba...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări