cdinu332 Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Acum 16 minute, merck a spus: Ce tara de pe planeta asta se poate lauda cu o asemenea performanta??? Datorita faptului că consumul nu este aspru pedepsit. Link spre comentariu
mac01 Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 (editat) Acum 35 minute, merck a spus: Ce tara de pe planeta asta se poate lauda cu o asemenea performanta??? In Singapore consumul si traficul de droguri este pedepsit cu moartea. Editat August 23, 2023 de mac01 Link spre comentariu
Elservius Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Stimate domnule @merck, domnul @mac01v-a oferit o parte din răspuns. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Acum 26 minute, mac01 a spus: In Singapore consumul si traficul de droguri este pedepsit cu moartea. Si se consuma sau se face trafic de droguri pe acolo? pentru pedepse la diverse activitati ilegale, se pot avea in vedere si Coreea de nord sau China! sau, de ce nu, Rusia! Link spre comentariu
merck Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 (editat) 1 oră în urmă, mac01 a spus: In Singapore consumul si traficul de droguri este pedepsit cu moartea. Nu numai acolo, si in Dubai am primit smsuri ca traficul de stupefiante se pedepseste cu moartea, insa eu am citat: Citat Eu unul rămân în continuare la părerea că consumul de droguri trebuie neapărat oprit la noi în țară și "dealerii" eradicați complet indiferent de ceea ce implică aceste lucruri. De aceea am pus intrebarea: ce tara a reusit o asemenea performanta??? De ce citesti doar franturi? Nici macar pedeapsa cu moartea nu poate eradica acest flagel! Editat August 23, 2023 de merck Link spre comentariu
mac01 Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 (editat) Eu am raspuns la intrebarea ta....unde tu chiar nu stiai. Ca se mai gaseste cate un spalat pe creer care confunda Singapore cu America sau Romania...e treaba lui, primeste exact ceea ce merita. Editat August 23, 2023 de mac01 Link spre comentariu
merck Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Acum 7 minute, mac01 a spus: Eu am raspuns la intrebarea ta....unde tu chiar nu stiai. Ca se mai gaseste cate un spalat pe creer care confunda Singapore cu America sau Romania...e treaba lui, primeste exact ceea ce merita. Raspunsul la intrebarea mea trebuia sa fie: nici o tara nu a reusit performanta de a eradica complet dealerii de droguri! Daca te uiti la cifrele de mai jos iti dai seama si tu ca nu este vorba doar de cate un spalat pe creier care confunda Singapore cu Amercia sau Romania: Citat According to the Central Narcotics Bureau of Singapore (CNB), the following are the amounts of drugs seized in Singapore in the past three years: 2021: 18.31 million Singapore dollars (S$) worth of drugs were seized, including 95.43 kilograms (kg) of heroin, 49.95 kg of 'Ice' (crystal methamphetamine), and 107.08 kg of cannabis. 2022: 16.66 million S$ worth of drugs were seized, including 68.22 kg of heroin, 46.31 kg of 'Ice', and 133.41 kg of cannabis. 2023 (up to 15 May 2023): 360,900 S$ worth of drugs were seized, including 2,797 g of heroin, 3,361 g of cannabis, 384 g of 'Ice', 43 'Ecstasy' tablets, and 162 Erimin-5 tablets. Link spre comentariu
Sharky Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Ramane sa spuna ca pietonii trebuiau sa circule pe stanga nu pe dreapta, ca asa scrie in lege. E nasol, ce sa faci.... Cu mita totul se rezolva. Sau se amana cazul pana se claseaza. Judecat in libertate si tot asa. Link spre comentariu
merck Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 (editat) Altul/altii care nu vor fi judecati: O femeie însărcinată în 9 luni s-a dus la spitalul din Tg. Jiu, dar medicii nu și-au dat seama că e gravidă și au operat-o de hernie Tare si declaratia socrului: „- Știți că au descoperit medicii că era însărcinată și nu și-au dat seama nici ei? - Nu o fost. - Nu era gravidă? - Nu. - Dar i-au găsit copilul. - Nu, nu la ea. Nu o fost. Asta v-o spun eu.” Editat August 23, 2023 de merck Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Acum 1 oră, merck a spus: De aceea am pus intrebarea: ce tara a reusit o asemenea performanta??? S-ar reduce masiv daca s-ar dori. adica sa ajunga la zdup rapid toti cei care vind, indiferent de nivel. acuma se abureste ca cei mici sint lasati pentru a-i urmari si prinde pe cei mari! si sint urmariti cite 20-30 de ani.daca ar fi strins rapid si condamnati cu talent, destul de repede nu ar mai fi prea multi care sa iasa in strada. deci se pare ca nu se doreste, ceea ce dupa parerea mea inseamna complicitati la toate nivelurile. poate multi potenti nu sin complici, nu au treba cu vinzarea drogurilor, dar consuma si doresc sa aiba de unde sa cumpere. Singura solutie viabila acuma este educatia celor mici, multa atentie la preocuparile si anturajul acestora! dar parintii sin prea ocupati sa adune bani mult peste cit pot cheltui in viata asta, nu mai au timp de copii. Desi, sigur stiu si ei cu ce vor pleca pe lumea de dincolo! Si atunci, la ce ai munci ca inecatul 10-12-14 ore pe zi, 6-7 zile pe saptamina, adesea ani de zile fara un concediu??? doar pentru un cavou cu termopan si wifi pe Aleea Bogatilor din cimitir? Link spre comentariu
AlpHs00 Postat August 23, 2023 Autor Partajează Postat August 23, 2023 (editat) @icar esenta acestui articol nu este faptul ca acel criminal nu ar avea dreptul la un avocat ci exploreaza diverse cazuri in care persoane suspectate de infractiuni au fost aparate in mod controversat de figuri politice. Se examineaza interferenta politica in sistemul judiciar si efectul asupra justitiei! Pe domnul savant il suspectez de multe dar sub nici o forma de IQ subunitar iar fraza cu dreptul la avocat nu este decat o pastila menita sa duca discutia in alta directie astfel pierzandu-se esentialul. In alta ordine de idei daca ar fi dupa mine, singurul drept pe care l-ar avea acel criminal ar fi dreptul la moarte si nimic mai mult! Editat August 23, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
merck Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Acum 13 minute, AlpHs00 a spus: @icar esenta acestui articol nu este faptul ca acel criminal nu ar avea dreptul la un avocat ci exploreaza diverse cazuri in care persoane suspectate de infractiuni au fost aparate in mod controversat de figuri politice. Se examineaza interferenta politica in sistemul judiciar si efectul asupra justitiei! Pe domnul savant il suspectez de multe dar sub nici o forma de IQ subunitar iar fraza cu dreptul la avocat nu este decat o pastila menita sa duca discutia in alta directie astfel pierzandu-se esentialul. In alta ordine de idei daca ar fi dupa mine, singurul drept pe care l-ar avea acel criminal ar fi dreptul la moarte si nimic mai mult! Legea talionului a fost o lege penală la unele popoare din vechime, potrivit căreia vinovatul era tratat în același chip în care a procedat, sau a vrut să procedeze, cu victima sa, adică inculpatului i se aplică o pedeapsă identică sau similară cu răul săvârșit de el. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 Acum 11 minute, AlpHs00 a spus: Pe domnul savant il suspectez de multe dar sub nici o forma de IQ subunitar iar fraza cu dreptul la avocat nu este decat o pastila menita sa duca discutia in alta directie astfel pierzandu-se esentialul. Sigur gresesti! asa cum am mai spus, sint prea batrin ca sa imi fie frica sa spun ce gindesc. nu sint de partea nimanui, nu am o fisa a postului de indeplinit, o agenda de respecta, nu am nimis de razbunat, asa ca imi permit sa imi expun propriile opinii. Nu am rude anchetate de militie sau securitate, nu mi-a murit nimeni la canal sau in razboi (desi bunicii au fost in doua razboaie chiar), nu am trait inca nici un fel de evenimente neplacute, deci in mine nu mocneste si nu sta ascunsa ura impotriva nimanui! Si cred ca majoritatea oamenilor sint ca mine! Se poate vedea si aici, pe forum ca sint doar o mina de colegi care combat zi si noapte, un numar extrem de mic raportat la numarul de memri ai forumului. nu e bine deloc sa traiesti toata viata macinat de ranchiuna, cu gindul la trecut! orice s-ar fi intimplat in trecutul ala! Link spre comentariu
merck Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 (editat) Acum 35 minute, Marele Savant a spus: sint prea batrin ca sa imi fie frica sa spun ce gindesc. nu sint de partea nimanui, nu am o fisa a postului de indeplinit, o agenda de respecta, nu am nimis de razbunat, asa ca imi permit sa imi expun propriile opinii. Nu am rude anchetate de militie sau securitate, nu mi-a murit nimeni la canal sau in razboi (desi bunicii au fost in doua razboaie chiar), nu am trait inca nici un fel de evenimente neplacute, deci in mine nu mocneste si nu sta ascunsa ura impotriva nimanui! Cam bizar dosar ai, nu crezi? E cusut cu ata alba! Acum 35 minute, Marele Savant a spus: nu e bine deloc sa traiesti toata viata macinat de ranchiuna, cu gindul la trecut! orice s-ar fi intimplat in trecutul ala! Cat timp nu ai trecut tu prin asa ceva nu poti (si nu ai dreptul) sa te pronunti. Este o chestie de bun simt nu? Ai habar ce inseamna sa fii batut pana lesini? Ne intalnim sa te bat de cateva ori pana lesini si apoi sa te pun sa citesti mesajul de mai sus??? Daca tu nu ai crescut orfan de tata, cum dracu poti sa stii cum este sa fii orfan de tata? Basca ca te apuci sa dai sfaturi celor care au trecut prin asa ceva! Tu nu vezi cat de penibil esti? Editat August 23, 2023 de merck Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 23, 2023 Partajează Postat August 23, 2023 deci, daca o persoana sau parintii acesteia au avut asemenea evenimente in viata, trebuie sa nu mai aiba alt tel in viata decit ura? sa traiasca zeci de ani macinati de ura, fara a mai avea nimic placut in viata, chinuindu-i si pe ceilati din jur!? Asa ar trebui sa traiasca in loc sa incerce sa uite si sa-si continue viata??? Acum 18 minute, merck a spus: Cam bizar dosar ai, nu crezi? E cusut cu ata alba! De ce draga? te asigur eu ca majoritatea cetatenilor nu au fost anchetati de securitate, baturi de milite sa-si recunoasca infractiunile, nu au avut parinti partizani prin munti (care inca nu nu am inteles cum au luptat cu comunistii), nu au rude omorite de soferi drogati... consider ca sintem majoritari in tara cei care nu am avut asemenea probleme, nu exceptiile! Acum 21 minute, merck a spus: Daca tu nu ai crescut orfan de tata, cum dracu poti sa stii cum este sa fii orfan de tata? Sa stii ca cunosc citeva persoane care au crescut asa. Si-au vazut de viata, nu isi otravesc viata chibitind zi si noapte impotriva guvernului, alienilor sau scafandrilor! Link spre comentariu
Postări Recomandate