Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cu o schema de incinta pt Alpine SWE-1043E

Vizitator yo14_Ady

Postări Recomandate

Vizitator yo14_Ady

Salutare!Am difuzorul Alpine SWE-1043E si as dorii sa construiesc o incinta de tip VTP pt acesta. Am cautat pe net fel si fel de scheme dar majoritatea sunt band pass si sunt dificil de realizat (pt mine :smt017 ).In cartea difuzorului sunt date sunt date 4 tipuri de incinte:- sealed- vented- single vented band pass- double vented band passProblema e ca pt fiecare tip de incinta este dat doar volumul incintei si dimensiunile portului iar cand incerci volumul sa-l imparti pe cote astfel incat sa obtii dimensiunile efective ale incintei (W, H, L) constati ca nu ai cum sa respecti volumul dat de ei.exp:- vented:volum=25 Ldimensiunile portului=7 x 24 cmdiametru dif=25 cmadancime dif=14,1 cm :smt010 Va rog frumos, daca aveti, o schema de incinta cu un singur port pt un difuzor de 25cm.Va multumesc! :drinkers:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai Cimpoeru

1

• CBI

1

Top autori în acest subiect

ia pune tu aici datasheetul ala de la dif,n-are cum sa nu intre.In fctie de parametrii merge ori in compresie ori in br,ramane de vazut.Diful este seria de jos,nu are rost sa muncesti sa faci vtp,pt ca o sa iasa mare si e ceva de munca.La un mic calcul,cu material de 18 din cei 25L ar iesi W290xH410xD300 cu tubul pe fata ,la 2 cm de dif,sau 290x290x420 cu tubul pe spate.Mai exista si varianta ca in loc de tub rotund sa faci o fanta(pastrand aria tubului),si devine si mai simplu,dar e mai mult de munca la cutie.Deci se poate :yawinkle:

Link spre comentariu

Parametri la difurile alpine nu am gasit nici eu ! Aveam nevoie la un type r de 10 inci !Am gasit doar niste recomandari ale producatorului cu niste rezonatoare de genu 7 cm diametru si 34 cm lungime !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări