Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema redare youtube

Postări Recomandate

modoran.Am schimbat vreo 3 telefoane până acum ṣi chiar dacă le-am "îndopat" până în gât n-am avut probleme din astea.

Trebuia să spună şi ce variantă de android are,ce naiba mai are instalat...E greu dacă discutăm pe neve.Dar e clar că are probleme cu mobilul.

Ciudat că zice că a încercat şi cu alte dispozitive mobile,care or fi alea...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 4 ore, BRANCA a spus:

modoran.Am schimbat vreo 3 telefoane până acum ṣi chiar dacă le-am "îndopat" până în gât n-am avut probleme din astea.

Trebuia să spună şi ce variantă de android are,ce naiba mai are instalat...E greu dacă discutăm pe neve.Dar e clar că are probleme cu mobilul.

Ciudat că zice că a încercat şi cu alte dispozitive mobile,care or fi alea...

Am anfroid 10 si memoria tel e de 256 gb care nu e ocupata nici jumate. Folosesc aplicatia reVanced care a mers foarte bine pana in momentul cand am schimbat tel, toate datele fiind transferate prin smart switch. La cat costa premium nu se merita sa dat atatia bani pe luna cand pot avea gratis toate acele beneficii si fara sa ma sufoce cu reclame peste tot.

Link spre comentariu
  • Administratori
1 oră în urmă, Stefan a spus:

Nu merge YouTube-ul :rade: Hai că până la urma spune tot.

Dar aplicația oficială nu ai avut curiozitatea să o verifici daca face tot așa?

Nu cumva aplicatia aia vrea si ea ceva bani sa redea tot ? :nebunrau:

YT este gratis datorita reclamelor

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Badman a spus:

Nu cumva aplicatia aia vrea si ea ceva bani sa redea tot ? 

Aplicația oficială de YT nu cere nimic pentru a reda tot. Doar cont Premium și niscai bani daca nu vrei reclame la unele clipuri.

Când sunt acasă și vreau să ascult muzică de pe YT atunci redau prin volumio și scap de reclame, cel puțin până acum a mers șmecheria.

Link spre comentariu
La 22.08.2023 la 7:43, Stefan a spus:

Aplicația oficială de YT nu cere nimic pentru a reda tot. Doar cont Premium și niscai bani daca nu vrei reclame la unele clipuri.

Când sunt acasă și vreau să ascult muzică de pe YT atunci redau prin volumio și scap de reclame, cel puțin până acum a mers șmecheria.

Eu am folosit yt blue pana acum vreo 2 ani dupa care am trecut la vanced si acuma la revanced si nu am avut absolut nicio pb. Ascultam muzica non stop fara nicio reclama. Dar de cand am schimbat tel a inceput pb de mai sus. In fine am dezinstalat tot siam reinstalat microG si revanced si acuma merge foarte bine. De ce sa dau niste bani pe ceva ce pot avea si gratis si cu aceleas beneficii? Cu banii aia cumpar sltceva ce nu pot avea gratis.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări