Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema redare youtube

Postări Recomandate

De cateva zile am o problema cu youtube. Cand dau sa ascult o melodie sau sa vizionez un video se incarca un sfert sau jumate. Oricat as da refresh sau qs incerca pe alt dispozitiv se opreste in acelas loc si incepe sa se invarta cercu ala pe mijloc si asa ramane. La toate video pe care incerc sa le redau se opresc toate la aceeas secunda pe orice dispozitiv. Stie cineva ce se intampla?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca si cu alt canal de internet + alt aparat face la fel... atunci problema este la sursa, fisierul este probabil corupt, ceea ce ar explica de ce oprirea se produce in acelas loc.

Fenomenul nu este izolat, se intampla spre exemplu si la streaming - ai mai multe canale video cu furnizori total diferiti si constati ca toate s-au blocat in acelas loc... problema vine de la furnizorul primar (ala de are contractul initial cu sursa de semnal, ceilalti doar distribuie catre clientul final), de la care pleaca fluxul initial.

Link spre comentariu
Acum 40 minute, BRANCA a spus:

Pe ce eşti?Mobil sau PC?Aş bănui o linie internet slabă sau un "păduche".

La fel face si pe fibra de acasa si pe date mobile in centru orasului unde e semnal full. Am incercat pe diverse dispozitive mobile si la fel. Pe pc nu am incercat inca sa vad dar tre sa mearga bine pe orice as incerca nu? Faza este ca face la multe video nu doar la unul. Daca era unu ma gandeam ca e corupt dar la majoritatea face asa se opresc la un qnum8t prag si nu mai merg de acolo orice as incerca orice dispozitov sau retea de net.

Editat de ionutz2013
Link spre comentariu

Așa se întâmplă la vanced, nu la aplicația originala . Eu am folosit că workaround pe Xiaomi sa activez 'second space' și să instalez acolo revanced că să meargă.

Dar soluția corectă e sa plătești premium daca nu vrei reclame sau sa stai cu aplicația oficială cu reclame.

Titlul e înșelător, doar aplicația piratata face probleme, atât.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări