Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tesla b115

Ginu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ginu

6

• mannx

3

• doru3160

2

• franzm

1

Top autori în acest subiect

Comutatoarele sunt noi

Pe redare merge perfect și înregistrare pe 3-2

Tot așa nu înregistra pe 1-4 și cu comutatoarele vechi 

Editat de Ginu
Link spre comentariu

Cu osciloscopul măsori pe capul de înregistrare. Cu 1000 hz pe intrare (0 db) trebuie să ai frecvența de premagnetizare cca 100kz modulată cu cea de intrare. Dacă pe un canal înregistrează prin comparație măsori in diverse puncte similare. Schema se presupune că există.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Ginu a spus:

Problema e că nu am osciloscop și nici schemă

Si atunci cum speri sa rezolvi problema? Sa zicem ca osciloscopul e pt profi, dar o schema macar cred ca ar fi bine sa o ai si sa stii sa o citesti.

Link spre comentariu

Chiar nu vedeti ca cei cu 1-10 postari nu pun poze, nu stiu sa caute pe net, nu au osciloscop...

Stiu insa sa manevreze intrebarile/ raspunsurile ca sa aibe mereu ceva de adaugat pana se plictisesc si apoi dispar ca simpaticul in ceata. Daca ar sta cineva sa caute topicurile dupa acelasi tipar s-ar observa ca probabil apartin aceleiasi persoane, probabil un fost depanator de peste 75 ani care asa isi aduce aminte de anii tineretii.

Cat o fi de greu sa cauti pe net:

115.jpg

b115.jpg

Link spre comentariu

Dacă nici măcar nu se obosesc să caute pe forum postările mai vechi pe aceeași temă, nici nu trebuie să mai răspundeți.Google a indexat postările vechi și când cauți de exemplu cu propoziția ,,Schema electrică magnetofon Tesla B115,, printre primele rezultate date sunt postări de pe Elforum.Exact ca cea pusă de dl. miticamy mai sus...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări