Ginu Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 Buna ziua. Dacă mă poate ajuta cineva ,am un magnetofon Tesla b115 și nu înregistrează pe canalul 1-4.ce posibile defecte poate să aibă. Mulțumesc Link spre comentariu
doru3160 Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 Ai impresia ca cineva va sta sa scrie toate cauzele posibile? Vino cu ceva masurari, si pe urma mai vedem. Link spre comentariu
Ginu Postat August 20, 2023 Autor Partajează Postat August 20, 2023 Ce pot sa spun este că toate modulele de pe placa de bază sunt bune Link spre comentariu
mannx Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 La acest model probleme sunt la comutatoare, bandă - sursă și cel de stânga - dreapta. Link spre comentariu
Ginu Postat August 20, 2023 Autor Partajează Postat August 20, 2023 (editat) Comutatoarele sunt noi Pe redare merge perfect și înregistrare pe 3-2 Tot așa nu înregistra pe 1-4 și cu comutatoarele vechi Editat August 20, 2023 de Ginu Link spre comentariu
franzm Postat August 20, 2023 Partajează Postat August 20, 2023 Sterge pe 1-4? Arata ceva VU-metrele pe 1-4 când dati pe înregistrare? Aveti cu ce sa masurati curentul de premagnetizare? Link spre comentariu
Ginu Postat August 20, 2023 Autor Partajează Postat August 20, 2023 Comutatoarele sunt noi Pe redare merge perfect și înregistrare pe 3-2 Link spre comentariu
Ginu Postat August 20, 2023 Autor Partajează Postat August 20, 2023 Da ,șterge, vu-metrul nu mișcă când înregistrez pe 1-4 doar pe 3-2. Am cu ce dar unde trebuie măsurat ? Link spre comentariu
mannx Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Cu osciloscopul măsori pe capul de înregistrare. Cu 1000 hz pe intrare (0 db) trebuie să ai frecvența de premagnetizare cca 100kz modulată cu cea de intrare. Dacă pe un canal înregistrează prin comparație măsori in diverse puncte similare. Schema se presupune că există. Link spre comentariu
Ginu Postat August 21, 2023 Autor Partajează Postat August 21, 2023 Problema e că nu am osciloscop și nici schemă Link spre comentariu
mannx Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Încearcă să schimbi între ele firele de capul de înregistrare. Stânga cu dreapta. Vezi dacă se schimbă defectul. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Acum 5 ore, Ginu a spus: Problema e că nu am osciloscop și nici schemă Si atunci cum speri sa rezolvi problema? Sa zicem ca osciloscopul e pt profi, dar o schema macar cred ca ar fi bine sa o ai si sa stii sa o citesti. Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Chiar nu vedeti ca cei cu 1-10 postari nu pun poze, nu stiu sa caute pe net, nu au osciloscop... Stiu insa sa manevreze intrebarile/ raspunsurile ca sa aibe mereu ceva de adaugat pana se plictisesc si apoi dispar ca simpaticul in ceata. Daca ar sta cineva sa caute topicurile dupa acelasi tipar s-ar observa ca probabil apartin aceleiasi persoane, probabil un fost depanator de peste 75 ani care asa isi aduce aminte de anii tineretii. Cat o fi de greu sa cauti pe net: Link spre comentariu
validae Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Dacă nici măcar nu se obosesc să caute pe forum postările mai vechi pe aceeași temă, nici nu trebuie să mai răspundeți.Google a indexat postările vechi și când cauți de exemplu cu propoziția ,,Schema electrică magnetofon Tesla B115,, printre primele rezultate date sunt postări de pe Elforum.Exact ca cea pusă de dl. miticamy mai sus... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum