rony2006 Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Gata problema este pur si simplu aproape rezolvata.Astazi la palat domul profesor a zis ca caut el o schema de receptor sincrodia pe 3.5.Am sa fac doua ca parca ma prins si pe mine sindromul radio :smt033 .Mai incolo o sa incerc si ceva multiband si o sa revin cu poze. Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Dincolo de ce au zis ceilalti forumisti, eu iti zic ca amenzile pt emisie fara autorizatie sunt interesante si tentante. Adica pleaca de pe la 30.000 RON (300 milioane pe stil vechi). Plus ca te alegi cu dosar penal. Iar chestia asta iti asigura o tinichea mare de coada peste cativa ani cand vrei vrea sa promovezi.. Daca esti autorizat, nu ai timp, aparatura, iar dorinta de a constructui nu te bantuie, plus ca nici banii nu sunt prea multi, cauta prin http://xxx.ro. Eventual ii demonstrezi ca esti elev si poate mai lasa ceva. Evident ca la scorurile cerute performanata e chinezeasca, dar asa se face mana... Iti doresc imbolnavire cat mai rapida (da, suna ca dracu', sper ca sesisezi umorul). Urmata de autorizare. Link spre comentariu
Vizitator yo2mai Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Multumesc pentru ca imi faceti reclama.Da asa e pentru cei incepatori dau reducere de 10% cu conditia sa imi trimita copie sau scanare dupa carnetul de menpru al vreunui club sau sa detina autorizatie de receptor de la IGCTI.Echipamentele sunt semiprofesionale si profi.Da sunt produse i china dar ce nu e in ziua de zi;asta nu reflecta calitatea deoarece ele sunt facute dupa standarde militare de ex MIL-SPEC 089.SUNt DISPUS LA TESTE CU OCAZIA SIMPOZIOANELOR SI A DEMONSTRATILOR IN CADRUL ACESTORA.Am detinut multe aparate cum ar fii:alinci dj191,193,195,g5 ;kenwood k2;yaesu vx170,150.Avand in vedere ca m-am jucat cu astea am ramas la puxing px777,wierwey 328,si ultimul dar cel mai placut de mine model wouxun 689.Toate sunt disponibile pe pagina mea la http://xxx.ro. YO9HRB ai reducere de 5% la orice comanzi de azi inainte;ceasta oferta e numai pt tine.Mesi baieti ca mai sunteti interesati si de ceva nou. 73! :drinkers: :supz: edit: Pentru reclame va rog sa vorbiti cu Vasile. Nu as vrea sa iasa discutii aici pe forum. Multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
ywar2 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 YO9HRB ai reducere de 5% la orice comanzi de azi inainte;ceasta oferta e numai pt tine.Hmmm, puteai sa faci oferta asta si lui Flor, ca ti-a facut reclama, dar si lui YO9HRB, ca nu a sters-o. In fine, preturile nu sint chiar rele ptr niste handy-uri, fie ele si chinezesti. Link spre comentariu
yo6ial Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 @yo2mai:Din auzite, nu masuratori personale, sa nu crezi altceva, am intzeles ca trx-urile astea Puxiang, JingTong, etc, nu prea respecta normele FCC, si nu sunt aprobate FCC..Da, stiu, noi nu suntem in sua, dar un aparat de genul asta poate produce interferente din cele mai neplacute.Faptul ca transmiteam, acu' vre-o 3-4 ani, pe o frecventza, din portabil, si ma receptionam cu un megahert mai sus, pe langa freq transmisa, in statzia lucratorului de la cfr, aflat la 1-2m de mine, ma facut sa-mi revizuiesc finalul si adiacentele de la handy...Handy-ul ala nu era nici el "FCC Approved"Intreb doar pt. info, despre calitatea emisiei, la genul asta de statii.Personal, nu as da FT-26-le meu, nici pe 10 jingtonguri, dar asta e o afirmatie subiectiva, evident ;)73 si cele bune. Link spre comentariu
ywar2 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Din auzite, nu masuratori personale, sa nu crezi altceva, am intzeles ca trx-urile astea Puxiang, JingTong, etc, nu prea respecta normele FCC, si nu sunt aprobate FCC..Da, stiu, noi nu suntem in sua, dar un aparat de genul asta poate produce interferente din cele mai neplacute.Eu cred ca nu FCC-ul este problema, ci mai de graba pretul si faptul ca strica piata iar firme cu renume nu-si mai vind echipamentele lor scumpe... parerea mea!!! Link spre comentariu
Vizitator yo2mai Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Sal baieti Vizitati pagina mea cu echipamente: http://www.xxx.ro Sper sa va placa si sa nu va luati du faza made in china ca is mai bune decat alinco kenwood si yaesu cel putin eu unul numa cu "made in china lucrez dupa ce mam saturat de alinco yaesu si kenwood ce e derept nu am avut icom dar am avut la mana o portabila de 1 kil mai de ultim model.Sper sa va placa ceva si daca aveti sugesti pls folositi casuta de email. Semnat yo2mai 73! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Raman la ideea afectiva ca nicio chinezarie nu se poate compara cu un Kenwood TS-xxx.Nu vorbesc de jucarii gen Kington, si eu folosesc asa ceva pentru trafic in QTH si pot spuneca modulatia bunului si batranului RTP este mai "frumoasa".73! Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Se vorbeste si in 80 metrii si 40metrii mai precis pe 3705Khz , 7150Khz pe acolo canta romanasii celalte benzi nu le-am monitorizat decat banda de 2metrii care cand si cand mai canta cate unu pe banda si dimineata QSO de 2AAG pe R1X. Link spre comentariu
benishor Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 Sa vezi ce frumoase vorbe prin ograda pe la 14.022Mhz.. Tril de pasarele, nu alta... Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 Alea-s digitale SSTV rtty etc . Link spre comentariu
benishor Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 Ma refeream la armonia cw-ului. psk, fsk, rtty si alte cele imi bazaie urechea de pe la 14.060 in sus. Link spre comentariu
Vizitator zuzu20077 Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 schimb motorola gp340 noua cu 2 puxinguri px 777 sau astept alte propuneri sau oferte de pret [email protected] Link spre comentariu
Yo4You Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Sal baieti Vizitati pagina mea cu echipamente: http://www.xxx.ro Sper sa va placa si sa nu va luati du faza made in china ca is mai bune decat alinco kenwood si yaesu cel putin eu unul numa cu "made in china lucrez dupa ce mam saturat de alinco yaesu si kenwood ce e derept nu am avut icom dar am avut la mana o portabila de 1 kil mai de ultim model.Sper sa va placa ceva si daca aveti sugesti pls folositi casuta de email. Semnat yo2mai 73!Domnle am auzit modulatia de jimtong se aude ca ceaiul fata de kenwoodul meu , acuma sincer sa fiu odata te obisnuiesti cu o scula cu marca aia mergi pana la capat eu unul is adept kenwood is foarte bune din punctul meu de vedere. Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 P.S. vreau sa o fac cadou la un prieten ca se plange ca are autorizatie dar nu are statieRony, stai ma linistit... :smt082 ca nu de-aia n-am iesit io in banda, ca n-aveam statie.Imi place mai mult sa construiesc, nu sa vorbesc.Pentru mine n-are nici o valoare nici Kenwood nici ICOM nici alte marci d-astea de telefoane mobile care or mai fi.... Daca imi da cineva una d-asta pe gratis nici n-o iau.Singura marca adevarata este "Made in Home" ! :supz:Chiar glumeam astazi cu un prieten... ca eu vreau sa fac cel mai tare transceiver :crazy: Si zice el : " - In cit timp, 100 de ani ? "Da, poate sa fie gata si in 100 de ani, nu ma deranjeaza cu nimic daca o sa-l termin cind voi fi mosh cu paru alb. Chiar nu ma grabesc deloc. Vreau sa lucrez toata viata la el, ca daca il termin, pe urma n-o sa mai am ce sa fac.Daca radioamator inseamna sa-ti cumperi un aparat la care sa-l intrebi pe nea Gogu daca a cules via , cit de verde e iarba la el sau cit de albastru e cerul ..... ATUNCI PE MINE NU MAI MA CONSIDERATI RADIOAMATOR. :smt039 Link spre comentariu
Postări Recomandate