Ovidanie Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 In curand voi avea drum pana in Cluj, duc niste rude la aeroport. Intentionez ca drumul de intoarcere sa fie o mica excursie, voi fi doar eu cu sotia, vom avea timp sa zabovim. Pe 30 sau 31 august plec din Cluj, spre Suceava. Puteti sa-mi recomandati ce itinerar sa urmez, ce at fi de vizitat? Unde sa fac popas? Drumul Cluj-Suceava, prin Bistrita, l-am parcurs de cateva zeci de ori, parca as urma alt traseu. Macar pana in Bistrita sa o iau pe alt drum. Link spre comentariu
Kreator Postat August 17, 2023 Partajează Postat August 17, 2023 (editat) Campulung Moldovenesc, Carlibaba, Borsa, Viseu, Barsana, Ocna Sugatag, Baia Bare, Dej, Cluj Napoca. Traseul "Campulung Moldovenesc, Carlibaba, Borsa, Viseu, Barsana, Ocna Sugatag, Baia Bare" de vis!!! Editat August 17, 2023 de Kreator Link spre comentariu
Atlas nou Postat August 18, 2023 Partajează Postat August 18, 2023 (editat) Buna Cu ceva curaj peste pasul Rotunda. Cluj Dej Ilva mica Sant Carlibaba. Din Sant pana in Carlibaba nu e asfalt. Am trecut pe acolo cu Golf1,inainte de a fi reconditionat.Anii 90. Spor Alex P.S. In 22 si 23 august voi fi in nordul Moldovei,in 23 la bazar. Editat August 18, 2023 de Atlas nou Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Neaparat de facut o baie sarata la Ocna Sugatag - pentru oase batrane este ceva de vis, iti impusti doctorul cand revii acasa - si de vizitat Cascada Cailor la Borsa, traseu si peisaje splendide. Sa nu uit, daca edti amator d senzatii tarii te dai cu tiroliana la Borsa. Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 19, 2023 Autor Partajează Postat August 19, 2023 Frumos in Ocna Sugatag, am fost de vreo cinci ori la Pensiunea Holiday, de fiecare data aveam cu mine si vreo 50 copii, sotia este cadru didactic, ultima data am trecut pe acolo acum 7 ani. Intre timp parintii s-au cretinit, sotia refuza sa mai faca excursii de 3 zile. Sunt suficiente drumetii de o zi. Si la Borsa am fost, la cascada cailor, tot cu elevii. Cati km are traseul? Tin minte ca a fost ceva de mers. Tiroliana de la Borsa nu o stiu, dar m-am aerisit putin pe tiroliana de la cheile Gradistei. Merita cu prisosinta! Cred ca din Cluj o sa o iau prin Sibiu, apoi prin Brasov. Am nimerit odata in Rasinari, la un festival, am vazut o piesa de teatru chiar pe strazile localitatii, chiar a fost frumos. Si piata de branzeturi a fost exact pe gustul meu. Cred ca o dorm in Rasinari. Link spre comentariu
flomar60 Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Eu vă sugerez -dacă tot veniți de la Sibiu spre Brașov ,să deviați din Șercaia spre Racoș! Acolo punteți vizita Lacul de smarald, Vulcanul Racoș,Coloanele de bazalt de la Racoș....cu siguranță , nu veți regreta! Drum bun! Link spre comentariu
Atlas nou Postat Iulie 14 Partajează Postat Iulie 14 La 19.08.2023 la 14:57, flomar60 a spus: Eu vă sugerez -dacă tot veniți de la Sibiu spre Brașov ,să deviați din Șercaia spre Racoș! Acolo punteți vizita Lacul de smarald, Vulcanul Racoș, Coloanele de bazalt de la Racoș ...cu siguranță , nu veți regreta! Drum bun! Buna Am fost in 22 iunie. Superb totul. Cu exceptia ca la ora 18:00 erau 40 de grade. Daca nu ne puteam racori in lac eram morti Fiica mea (14 ani), a innotat in lac (aveam costum de baie pregatit pentru a doua zi, mare), eu cu sotia doar ne-am stropit cu apa (la greu). Bineinteles "scaldatul interzis". Fiica mea innoata de rupe, la 2m de mal ajungea la fund cu mainile intinse in sus, nu se vedeau din apa, la 3m nimic. Con vulcanic in mod sigur. Nu am mai ajuns la cetatea Rupea, lipsa de timp. Spor tuturor. Alex P.S. Fiica-mea e adepta regulilor, cu toate astea cand a primit permisiunea sa intre in apa nu a ezitat nici un moment. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum