Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placi video HDD 16TB placa baza etc

rochester21

Postări Recomandate

Am comandat piese pentru un calculator nou si am ramas cu cateva in plus, din cauza nehotararii. Le dau cu mai putin decat am dat eu pe ele ca sa mearga treaba repede.

1. HDD enterprise cu heliu Seagate Exos 16 tb, fabricatie 2021. Sata 3.Stare perfecta, ofer datele din HDD Sentinel celor interesati. Doresc 720 de lei pe el plus transport.

2. Placa Baza H610 Gigabyte pe socket 1700(12th gen), sigilata. Cumparata acum 3 luni de la forit.ro cu 415 lei, doresc 320 de lei pe ea si posta e inclusa.

3. Placa video Asus RX6400 noua in cutie, am factura dar nu am garantie. 4 gb gddr6, este o placa exceptionala pentru ca duce aproape orice joc pe 1080p dar consuma 54 de wati, poate fi montata pe orice calculator si sursa. Doresc 420 de lei pe ea cu transport inclus.

4. Placa video folosita la minat Sapphire Nitro RX470 cu 8 gb gddr5, atentie are doar iesire DVI. Comandata din Olanda de la firma care a spus ca au pus pe ea bios de gaming, au curatat si verficat ventilatoarele si au testat-o. Eu nu am montat-o dar accept retur, ma indoiesc ca are vreo problema(aveau sute de placi identice la vanzare). Doresc 220 lei cu tot cu posta.

5. Placa video Sapphire R7 240 cu 1 gb ddr5. Vreau 70 de lei pe ea gata livrata. E o placa de care se rade, dar eu am jucat Fallout 4 fluid pe ea(mod windowed), consuma vreo 30 de wati si e absolut silentioasa. Nu o dadeam dar am comandat si un asus rx460 alba si se potriveste cu calculatorul meu gen 6 :)

Ofer detalii si poze suplimentare pe masura ce apar cumparatorii, eu sunt in Galati pana la sfarsitul lunii.

DSC_2214.JPG

DSC_2218.JPG

DSC_2217.JPG

Adaug aici poza cu hdd, nu pot incarca prea multe poze din cauza limitarii in kb....

DSC_2215.JPG

DSC_2216.JPG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rochester21

6

• Spitfire

1

• stereobit

1

• hixpp02

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna seara,

M-ar interesa:

1. HDD enterprise cu heliu Seagate Exos 16 tb, fabricatie 2021. Sata 3.

Va rog, postati screenshot-urile din HDD Sentinel, aici sau pe MP.

Eventual lasati si un nr de tel de contact, pe MP.

Multumesc.

Link spre comentariu

Am incercat azi noapte sa connectez hdd-ul la pc-ul vechi dar sistemul nu recunoaste decat hdd-ul existent, am incercat cu mai multe hdd-uri. E o problema noua pentru mine, ma gandesc ca e ceva cu conectica sau poate chiar un scurt, desi pe langa m2 ssd am deja un hdd conectat si acela e singurul detectat de SO. 

Mai am un pc nou care trebuie pus la punct(verificat conexiunile si instalat SO), o sa ii fac proba pe acela cand pot. 

Hdd-ul ramane pe moment la vanzare pentru cei din Galati, pentru ca facem proba pe calculatorul clientului. 

Editat de rochester21
Link spre comentariu

Pc-ul vechi nu recunoaște din cauza limitării din BIOS. Sistemul de operare la fel trebuie aibă suport pentru hdd de capacitate mare.
Aveti nevoie de un sistem de generație mai noua ca sa puteti lucra cu harduri de capacitate mare. Puneți controla suportul pentru CPU, memorie, etc la pagina producătorului plăcii de baza.

Link spre comentariu
Acum 21 ore, hixpp02 a spus:

Pc-ul vechi nu recunoaște din cauza limitării din BIOS. Sistemul de operare la fel trebuie aibă suport pentru hdd de capacitate mare.
Aveti nevoie de un sistem de generație mai noua ca sa puteti lucra cu harduri de capacitate mare. Puneți controla suportul pentru CPU, memorie, etc la pagina producătorului plăcii de baza.

O sa verific acest aspect, desi problema mi se pare in continuare bizara. Nu sunt asa priceput la. calculatoare cum ma credeam eu la un moment dat. 

Cineva a comandat hdd-ul pe olx si o sa onorez comanda. 

Raman la vanzare in continuare placile video si placa de baza. 

Daca vrea careva RX6400le sau placa de baza pe socket 1700 pot include gratis si un cooler cpu tip "turn" de la ID cooling pe care nu l-am putut monta pentru ca nu am avut loc pe placa sa prind clemele de prindere, placa are niste radiatoare in jurul socketului si nu e loc pentru operatiuni de genul asta.

Mai am si o placuta ddr4, 4 gb de 2400 de care nu mai am nevoie. 

https://www.forit.ro/coolere/id-cooling/393560-se-802-sd/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări