rochester21 Postat August 16, 2023 Partajează Postat August 16, 2023 (editat) Vand un monitor samsung LCD de 22 inch wide, fabricatie 2008. Intrare vga. Rezolutie maxima 1680 cu... 1024, ceva de genul. Functioneaza perfect, a stat multi ani pe bara dar l-am folosit in ultimul an. Il dau doar pentru ca am dorit un monitor flicker free. Monitorul vine fara picior(!) si fara cablu de alimentare, va ofer doar cablul vga pentru ca doar asta mai am la el. Precizez ca poate fi folosit si fara picior, asa l-am cumparat de la o firma oarecare, baza fiind destul de adanca sta foarte bine usor rezemat de perete. Sau il puteti monta pe suport vesa, evident. Doar in Galati, micro 17. Editat August 16, 2023 de rochester21 Link spre comentariu
Atlas nou Postat August 16, 2023 Partajează Postat August 16, 2023 Buna In 24 august sunt la Braila in drum spre mare. Pot face un drum pana la Galati. Scriu in privat. Spor Alex Link spre comentariu
rochester21 Postat August 16, 2023 Autor Partajează Postat August 16, 2023 Nu fac rezervari. Primul care vine dupa monitor il primeste. Link spre comentariu
rochester21 Postat August 17, 2023 Autor Partajează Postat August 17, 2023 (editat) Am gasit o casa noua pentru monitor. VANDUT! Editat August 17, 2023 de rochester21 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum