Vizitator dal3gacy Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 salutare oameni buni..am si io o nestiinta..vreau sa iau o antena usb wifi.....si am inteles ca exista si 802 n.....si ca ar avea semnal mai puternic....e adevarat....veau sa folosesc antena asta pentru net da la vecinu.....ce sfat imi dati ? de care sa iau care ii mai buna? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 daca e usb,e stick complet(placa de retea) wireless,nu doar o antena,care se atasza la o placa de retea wirelessprotocolol(+hardware-ul aferent) 802 n are viteza mai mare ca b si g,de ~300 mb/s faza cu semnal mai puternic depinde de placa si antena,nu de protocol Link spre comentariu
Yo4You Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 tragi cablu USB pana pe bloc si pui stikul sa fie degajat de copaci si alte cladiri ca pe o antena Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 si cat pierzi pe cablul ala... Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 tragi cablu USB pana pe bloc si pui stikul sa fie degajat de copaci si alte cladiri ca pe o antenaui?i c? "stikul" ?la e conceput pentru indoor!!!s? vezi ce mai ur?ri de bine ai s? încasezi la prima ploaie!!! :smt005 dal3gacy recomandarea mea ar fi s? iei o anten? wifi indoor, de fapt, 2, ?i s? tatona?i pozi?iile pentru transfer maxim. dac? stai perete în perete cu vecinul, ?i peretele NU e din beton armat, e perfect!!! oricum, f?r? un access point nu cred s? sc?pa?i... cel mai bine ar fi s? aib? unul dintre voi un router wireless, bineîn?eles, cel care "o s? dea net". Link spre comentariu
Yo4You Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Atata lucru stie si omul sa il bage intr-o punga sa il inveleasca in banda adeziva bine de tot. Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Pana pasarile vor binevoi sa isi faca cuib pe el. Plus ca routerele indoor au o anumita gama de temperaturi la care sunt concepute sa functioneze, spre deosebire de cele outdoor care sunt proiectate pentru conditii vitrege... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum